• 瀏覽: 3,202
  • 回覆: 69
引用:
原帖由 circa 於 2016-8-29 12:34 PM 發表

派民超級區議會出6隊,建制派有望3席
殺人鯨同亡國興應贏,鳩鼎應該輸!
上次補選人地攬炒咁大機會佢都贏唔到,睇嚟佢都幾黑人憎!

真的.會.拎左手軟, 食左口軟???

在真正選舉, 真選擇前:
我...拎左不手軟, 食左不口軟..我不一定要投比利益我的人!
因為我要對自己的真心付責而不是為利益付責

支持佔中 
投梁頌恆BB 

票一定投支持佔中候選人

佔中可能令很多想投泛民的人投唔落,唔想投建制的投建制,如果你可以接受示威佔路爭取權益的話,請集齊你街坊簽名係你自己樓下佔,而唔係要人硬食

真的.會.拎左手軟, 食左口軟???

在真正選舉, 真選擇前:
我...拎左不手軟, 食左不口軟..我不一定要投比利益我的人!
因為我要對自己的真心付責而不是為利益付責

不要忘記佔中之亂

一班不在香港的仆街在香港人的香討中討論只屬香港人的事務.
關你班仆街乜QL 事, 不L知所謂!!!

引用:
原帖由 強烈風暴 於 2016-8-29 03:12 PM 發表
一班不在香港的仆街在香港人的香討中討論只屬香港人的事務.
關你班仆街乜QL 事, 不L知所謂!!!
E~ 咁神奇GA 唔通閣下住起佢地對面  所以知道哂

定係同佢地同一個workshop工作架

引用:
原帖由 payday 於 2016-8-29 02:56 PM 發表
票一定投支持佔中候選人
有候選人夠膽話支持佔中咩?邊個?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2016-8-29 03:13 PM 發表

就算講佔中,我都揾唔到理由要投保皇黨,變相撐689,
如果今次建制派大勝,都係因為香港人口老化,多左d上了年紀的選票和長者。

引用:
原帖由 andrewidv 於 2016-8-29 03:29 PM 發表

如果今次建制派大勝,都係因為香港人口老化,多左d上了年紀的選票和長者。
咁又未必!每年有D上咗年紀又走咗呢!又多咗夠年歲嘅新選民呢!打個和啦!

佔完中之後經濟差左幾多?失業率多左幾多?跳樓的人多左幾多?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2016-8-29 03:13 PM 發表

你又咁支持佢地...你地識架

引用:
原帖由 andrewidv 於 2016-8-29 03:29 PM 發表

你又信埋D 乜Q都係689錯GA理論? 我以公司為例

公司表現唔好係CEO錯哂?

員工偷懶冇錯

員工分派鬥爭冇錯

員工唔開會冇錯

員工拖後腿又冇錯

員工陽奉陰違又冇錯

全部都係CEO錯哂

再講多樣 下年689仲會唔會選特首都未知

你選唔選建制都影響唔到特首選舉架喎

建制選唔到=689連任唔到根本唔成立

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]