• 瀏覽: 18,300
  • 回覆: 103
  • 追帖: 2
周生呢舖白費心機,何君堯知名度大增,當選相當樂觀,反而自由黨就措手不及,滅黨可期

今屆新西民建聯3張名單變2張,有足夠餘額票保送何君堯入局

引用:
原帖由 黃族小學莊小蘭 於 2016-8-29 10:36 AM 發表

長毛話有人比佢一億
幾年都未交代
周生回來同樣一定係拖.......
呢D係佢D作計,唔好信

引用:
原帖由 tonylam07 於 2016-8-27 01:34 PM 發表

周永勤和何君堯識咗好耐嘞,兩個都喺律師,兩個都喺滖友,原來佢哋好老友,今次周永勤搵何君堯攬炒,就喺搵老友笨柒。

最重要周永勤何君堯都知道將焦點指向共產黨,是選舉弱 ...
周永勤邊度係律師呀,噏得就噏

佔中或者港獨根本冇可能解決香港嘅問題,香港而家最需要嘅穩定嘅社會環黎發展經濟。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2016-8-27 08:56 AM 發表

但事實就係何君堯搞鬼!迫會𠝹佢票的對手落台!
搞一個知名度及1%成功機會的把鬼呀? 上晒腦 !

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2016-8-27 08:56 AM 發表

但事實就係何君堯搞鬼!迫會𠝹佢票的對手落台!
搞一個知名度及1%成功機會的把鬼呀? 上晒腦 !

引用:
原帖由 circa 於 2016-8-29 11:08 AM 發表
周生呢舖白費心機,何君堯知名度大增,當選相當樂觀,反而自由黨就措手不及,滅黨可期
周生目的唔係令何生唔當選,
而係爆大鑊

何律師應該多謝周生,咁多候選人,眼花繚亂,唔知邊個好,敢言又唔會做縮頭烏龜,令我搵到要選嘅人,多謝周生推薦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]