• 瀏覽: 18,280
  • 回覆: 103
  • 追帖: 2
自由黨點揾到呢個咁柒的黨友出選?呢舖清哂自由黨的袋

Wow, great story. TVB needs you.

周生講完立即走佬
好明顯是心虛怕人再追問

9月5號續⋯

引用:
原帖由 valencia7777 於 2016-8-29 09:28 AM 發表
9月5號續⋯
講來都無用,
已選完.

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-29 04:46 AM 發表

唔係波,周永勤話選舉完翻黎爆大鑊。
期待!不過要排喺飛天朱同香討校工後面,兩條友都未找數

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-27 08:25 AM 發表
首先可以排除何君堯,自由黨記者會已經講的好清楚,黨內聯繫周時,周沒有提及何以及録音,自由黨認為應該與何無關。其次,周屬於發叔親信,又係原居民,放眼整個新界無人敢霖佢。最後,周多次提及,來自高層次 ...
根本就係何X堯攪, 如果唔係何X堯, 你想話係阿爺攪?

早D話唔玩冇咁醜怪

但我今日仲收到佢嘅電郵話自己唔怕做粉身碎骨嘅雞蛋,咁仲算停止左拉票活動?

引用:
原帖由 valencia7777 於 2016-8-29 09:28 AM 發表
9月5號續⋯
長毛話有人比佢一億
幾年都未交代
周生回來同樣一定係拖.......

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-27 08:25 AM 發表
首先可以排除何君堯,自由黨記者會已經講的好清楚,黨內聯繫周時,周沒有提及何以及録音,自由黨認為應該與何無關。其次,周屬於發叔親信,又係原居民,放眼整個新界無人敢霖佢。最後,周多次提及,來自高層次 ...
明眼人都知何生係俾人屈

周呢條友,吃扒裡外,既傷何生又傷自由黨(阿爺以為自由黨玩嘢),自由黨今屆直選隨時全軍覆沒,

冇左阿爺祝福,田少都知今屆新東好難選到,巳識趣排第二,攞個後生既排頭位,但個後生冇人識又唔夠本土出位,凶多吉少

[ 本帖最後由 circa 於 2016-8-29 11:04 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
洗完頭反黎話你知

呢啲咪用腦分析囉,唔似啲人為抽水而抽水

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]