• 瀏覽: 18,282
  • 回覆: 103
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-27 08:25 AM 發表
首先可以排除何君堯,自由黨記者會已經講的好清楚,黨內聯繫周時,周沒有提及何以及録音,自由黨認為應該與何無關。其次,周屬於發叔親信,又係原居民,放眼整個新界無人敢霖佢。最後,周多次提及,來自高層次 ...
美國插手香港事務

自由黨代表中聯辦,唔怪得田梓敬要潛水,原來西環契仔係佢自己!

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-27 08:25 AM 發表
首先可以排除何君堯,自由黨記者會已經講的好清楚,黨內聯繫周時,周沒有提及何以及録音,自由黨認為應該與何無關。其次,周屬於發叔親信,又係原居民,放眼整個新界無人敢霖佢。最後,周多次提及,來自高層次 ...
但事實就係何君堯搞鬼!迫會𠝹佢票的對手落台!

靠估靠作既真相大白!劇本咁屎~

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2016-8-27 08:56 AM 發表

但事實就係何君堯搞鬼!迫會𠝹佢票的對手落台!
“事實”是你說了算,好民主ar

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2016-8-27 09:16 AM 發表

“事實”是你說了算,好民主ar
人地出錄音講明佢出埋啲「嗱咋招」對付對手,佢可以當無事發生,夠膽話唔佢做,重反咬人點得到錄音,
身為律師都唔個法庭規舉未得批准唔可以影相,事後重當無事發生,
呢條友面皮厚過棉被,絕對可以做建制派的「新一代政治人才」.......西環一定會加以「栽培」、「提拔」!

引用:
原帖由 oven1010 於 2016-8-27 08:25 發表
睇港台節目(聽其言)介紹參選人政網。周的政策包括了反對街市外判被壟斷。可以由此入手,新界西有冇領x   商場又有街市?生事者傳是何君堯義工,即是可能turn mun附近地區?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2016-8-27 09:20 AM 發表

人地出錄音講明佢出埋啲「嗱咋招」對付對手,佢可以當無事發生,夠膽話唔佢做,重反咬人點得到錄音,
身為律師都唔個法庭規舉未得批准唔可以影相,事後重當無事發生,
呢條友面皮厚過棉被,絕對可以做建 ...
何生一早拒出嗱咋招。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2016-8-27 09:33 AM 發表

何生一早拒出嗱咋招。
何君堯面皮厚過棉胎,講下都唔得?

[ 本帖最後由 CB1668_2 於 2016-8-27 09:37 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2016-8-27 09:36 AM 發表

何君堯面皮厚過棉胎,講下都唔得?
周永勤失實聲明被追究,

要去旅行減減壓。

引用:
原帖由 16771699 於 2016-8-27 08:33 AM 發表

美國插手香港事務
高層次到可能係希拉你

請問何X街, 你是澳洲籍建制派梁粉一名, 咁你從那個心出發  
1. 澳洲心...外國勢力?
2. 建制心...一國一制?
2. 梁粉心...撕裂香港?
你條仆X...死Q外唔好出賣香港

真相咪就係比人攪囉!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]