• 瀏覽: 1,421
  • 回覆: 17
立法會選舉有工返

141好野

其實段錄音只提及"追擊",而且錄音後段提出的實際行動也是找人幫忙製造標語
請問閣下如何得知涉及"暴力"行為?

何君堯今早(26日)接受商台電話訪問時,親證該錄音的男聲為其選舉義工:早拒用此策略
何表示,昨午已得悉該段錄音,並指是從內部whatsapp群組傳播,但自己卻未親自聽取錄音,而是由其他助手轉達錄音內容。何說,知曉內容後,其助選團均認為毋須用該策略狙擊周永勤,認為去信選委會投訴其失實言論更為實際。

自由黨=建制何志光

何志光係乜水,大家知。
九西參選不為贏,只為狙擊同路人。

自由黨直選表現失敗,竟然又變身建制何志光。
日日覺得其他非黃絲參選人搶左佢啲票,神經病。
又唔檢討下自己點解直選愈打愈摺。
你立場搖擺不定,註定無鐵粉,香港堅尼系數又高,大老板黨,點有人鐘意?
開口西環,埋口鐵票。
其實入到投票間,大家都是自由投票,鐵你老母咩?

好似自由黨周某,新西之前次次得五千票,
今年一路民調只得1%支持,
根本朽木不可雕!
先屈人無丁權,點知無人信。
之後咪出動陳水扁兩粒子彈囉,想收回保證金。
香港法律上根本沒有退選,明天他又會說抗衡新界惡勢力,招招績績,專呃傻仔。

不容含血噴人,我一家五票全投8號何律師。

P.S.何律師義工團錄音只是討論論壇戰術,完全合法,只是自由黨安插的內鬼偷取內部錄音炒作。

一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!
一票不投自由黨!

引用:
原帖由 donotforgive148 於 2016-8-26 03:57 PM 發表

原來恐嚇都唔叫暴力? 咁算唔算破壞法治AR ?
https://www.youtube.com/watch?v=XRNOxyhUetU
由8:34 開始聽

周永勤說沒有任何人生損失,而家沒有人恐嚇我,有人話要在門口等我而已)

頭兩句表明沒有人恐嚇
最後個句可圈可點

1. 如果最後個句是周永勤從錄音中得知,應該沒有人直接恐嚇他,只是聽聞
那段公開的錄音亦沒提及任何暴力行為,更加沒有提及他的家人,不構成恐嚇吧

反正最為 HK 係律屍 大愛黨.

最關照元朗居民,輸入南亞民主義人.投佢地la.
有日出街 比人咩  唔好L怨.

毒果記者好叻啊
聽把聲都知係邊個  

引用:
原帖由 donotforgive148 於 2016-8-26 03:57 PM 發表

原來恐嚇都唔叫暴力? 咁算唔算破壞法治AR ?
突然間又唔要言論自由,龍門

呢類人支持佢係好合理,有乜問題?手法先係問題

引用:
原帖由 皇馬贏歐霸 於 2016-8-26 04:50 PM 發表
呢類人支持佢係好合理,有乜問題?手法先係問題
到底何做左D咩比人指責手法有問題

引用:
原帖由 第二個家 於 2016-8-26 04:17 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=XRNOxyhUetU
由8:34 開始聽

周永勤說沒有任何人生損失,而家沒有人恐嚇我,有人話要在門口等我而已)

頭兩句表明沒有人恐嚇
最後個句可圈可點

1. 如果最後個句是周永勤 ...
係門口等佢果位可能係情婦掛,所以嚇到即刻淆底

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2016-8-26 05:00 PM 發表

到底何做左D咩比人指責手法有問題
唔係講佢,係話佢呢班所謂義工,何話唔知情你就要信佢依然係正義律師

周生已經受恐嚇避開傳媒 何君堯就繼續抺黑 可恥

票投周永勤!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]