• 瀏覽: 5,846
  • 回覆: 111
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 tonytse111 於 2016-8-25 01:06 AM 發表
https://youtu.be/ha_xh_Oy_k8
精彩喎,呢條片
喂!佢咁好狗喎!擺明係利用個遊戲規則去數臭人,比佢數臭果D人地又無得答

引用:
原帖由 霸氣大哥 於 2016-8-25 01:14 AM 發表
保皇大勝,689 好大機會連任
我本來唔係咁熱衷政治議題,聽完就算啦,就系689激發我支持熱普城,運用我小小綿力支持。689若果真係連任,只會更加加劇中港矛盾,更多激進分子....

議會內更加需要反共激進份子,能文能武,拉布只是基本動作,議會外能吹雞,搞抗爭。除了熱普城,別無他選!

引用:
原帖由 皇馬贏歐霸 於 2016-8-25 01:36 AM 發表

喂!佢咁好狗喎!擺明係利用個遊戲規則去數臭人,比佢數臭果D人地又無得答
衆所鳩知,呢個係事實,YouTube 大把資料

引用:
原帖由 tonytse111 於 2016-8-25 01:46 AM 發表

衆所鳩知,呢個係事實,YouTube 大把資料
但係唔可以咁樣運用遊戲規則家嘛,好似打機開外掛咁

我相信佢地有愛港的心,啲義工真用心,全部有情有義。我希望平時沒留意政治的人相信他們,要明佢地理念,要自己去睇,這是黃毓民議員帶著佢團隊最後一次幫香港人,他身體不好,選不到下屆。愛港的人,請呼籲明友親威投他們一票,無聲感謝

票的大小已限定了, 不能大也不能小。
食藥吧.......

689 殺你全家嗎?

全港市民有眼見,呢四年立法會俾幾件垃圾控制咗,變了垃圾會,拉布,掟嘢,滿佈垃圾道具,椅下有屎尿,枱底有精液,市民要立法會還清淨,九月四日大掃除,全部票投建制,將泛民垃圾掃出立法會,毋忘佔中之亂,不要忘了七十九日誰要令你早出晚鯞!

引用:
原帖由 pkampk 於 2016-8-24 02:31 PM 發表
工聯會同民建聯都夠票,謝偉俊唔係好啲咩?
識投一定謝偉俊

引用:
原帖由 水底邊緣的流彈 於 2016-8-25 08:35 AM 發表

熱狗仲衰過五毛,日日噏幾句口號就收工
X2

一票不投熱普城

引用:
原帖由 spyware 於 2016-8-25 02:22 AM 發表
我相信佢地有愛港的心,啲義工真用心,全部有情有義。我希望平時沒留意政治的人相信他們,要明佢地理念,要自己去睇,這是黃毓民議員帶著佢團隊最後一次幫香港人,他身體不好,選不到下屆。愛港的人,請呼籲明 ...
黃毓民幾時死????

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]