• 瀏覽: 2,517
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
大過份,界票都唔俾

少左梁...新東邊個最有利...?

引用:
原帖由 聰明人一個 於 2016-8-2 05:18 PM 發表
少左梁...新東邊個最有利...?
長毛啦,本來湖北仔界硬佢票

雖然就算佢選,我都唔會係投佢!
但依個政府龍門任搬,半年前佢又可以選區議會?
人地攞夠提名,選唔選唔到係由選民話事!
你個政府咁樣仲係法治咩?

就算唔係撐本土,都唔會撐依個政府囉!離譜!

引用:
原帖由 Princess_Fiona 於 2016-8-2 06:29 PM 發表

由佢掟磚嗰一刻,已經唔應該俾佢選

引用:
原帖由 Princess_Fiona 於 2016-8-2 06:29 PM 發表

由佢掟磚嗰一刻,已經唔應該俾佢選

佢專心可以搞本土運動
所以去唔到選唔係壞事

學人講吓古仔先。

話說十幾年前有個湖北仔個老母申請單程證獲批帶埋個仔移民香港,點知最近被人舉報當年所遞交資料有弄虛作假之嫌,最後查證屬實,中方通報香港移民局取消單程證,既然該兩母子屬於非法居留,香港移民局只有將他們遞解出境送回原居地,該湖北仔終於得償所願,可以恣意在大陸搞革命!

以上內容如有雷同純屬巧合!

琦哥,冇咗份 十皮嘢 嘅工。好慘。

真係大快人心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]