• 瀏覽: 2,080
  • 回覆: 22
引用:
原帖由 anish01 於 2016-7-7 12:19 PM 發表
大部份泛民都不支持港獨, 呢個唔係有問題

公民袋擺明支持港獨啦!

香港獨立,天方夜談
共慘黨會坐視不理嗎?
唔好以為7.1 10.1解放軍叔叔咁nice
記憶猶新 北京咁大劑,共慘黨一晚搞掂。
機關槍 坦克車。
香港人身嬌肉貴 貪財怕死
教主 國師 皇上活在浪漫的烏托邦!

引用:
原帖由 laufookwing 於 2016-7-11 07:49 PM 發表
香港獨立,天方夜談
共慘黨會坐視不理嗎?
機關槍 坦克車。

htt ...
唔打扙,斷水已經KO香港人,再禁埋你班人返上去

引用:
原帖由 laufookwing 於 2016-7-11 07:49 PM 發表
香港獨立,天方夜談
共慘黨會坐視不理嗎?
機關槍 坦克車。

htt ...
點解咁多政黨以港獨, 自決為政綱? 佢地真係以為自己可以搞得成港獨?
點解咁多人仲投俾呢班人, 明知佢地為左搵份九萬幾元既人工, 呃飲呃食, 係立法會拉布流會, 掉野又一日

在外國, 你投俾反對派, 都係因為建制班友做唔到野, 搞到經濟勁差, 失業率高等等.
希望投對家, 可以做到野.

香港人投俾反對派, 佢地真係可以做到野, 真係可以搞到港獨, 經濟好好, 人人有屋住咩?

香港有自己的國防嗎?當有大把青年肯參軍,有可能有經費嗎?攪港獨個班心知肚明是不可能的,說穿了就是騙取愚民的選票和捐款,可悲的是香港還真的有一批愚民存在,慶幸是為數不多

[ff mode]假如香港獨立成功,相信有人會成立新界分離組織,把新界脫離香港,成立新界臨時政府,驅趕漢奸假西離開本土,不從者從嚴處理,取締反中勢力,中止反中勢力廣播,並宣布歸順中國。
亦相信有人會成立九龍分離組織,把九龍脫離香港,成立九龍臨時政府,驅趕漢奸假西離開本土,不從者從嚴處理,取締反中勢力,中止反中勢力廣播,並宣布歸順中國。[/ff mode]

引用:
原帖由 會計界選民 於 2016-7-12 08:44 AM 發表 點解咁多政黨以港獨, 自決為政綱? 佢地真係以為自己可以搞得成港獨?點解咁多人仲投俾呢班人, 明知佢地為左搵份九萬幾元既人工, 呃飲呃食, 係立法會拉布流會, 掉野又一日在外國, 你投俾反對派, 都係因為建制 ...
簡單講
就係小朋友扭計
純粹情緒發洩
無任何目的性

你同佢講《唔俾飯你食》《唔要你》《趕你出街》
好多小朋友根本就睇死你唔會
咁又有乜好驚

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2016-7-12 10:34 AM 發表

簡單講
就係小朋友扭計
純粹情緒發洩
無任何目的性

你同佢講《唔俾飯你食》《唔要你》《趕你出街》
好多小朋友根本就睇死你唔會
咁又有乜好驚

未見過有老豆老母比水比仔飲都要收錢
仲要收得特別

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]