• 瀏覽: 1,395
  • 回覆: 17
奴無知而不自知、無恥而不知恥、可憐而又不值得可憐
引用:
原帖由 dmcgory 於 2016-6-6 02:52 PM 發表
全地球56億人類都知道14億陸奴是低等生物,直到世界末日都不可能享有民主

港共奴亦很清楚包括自己在內的奴民衆比狗還低等,知道即使有民主,亦只能是非洲,中東之類的劣質民主,絕對無法 ...
民主=洋撚,含洋撚洋奴慢慢享用,唔好預我!

引用:
原帖由 dmcgory 於 2016-6-6 02:52 PM 發表
全地球56億人類都知道14億陸奴是低等生物,直到世界末日都不可能享有民主

港共奴亦很清楚包括自己在內的奴民衆比狗還低等,知道即使有民主,亦只能是非洲,中東之類的劣質民主,絕對無法 ...
吹咩。
“高等生物”既領袖都要在“低等生物”面前仆街哦。

返你既“高等生物”國食佢地屙既屎啦。

引用:

閣下自認低等生物我都冇辦法

但我唔咁認為喎

有民主選舉=高等人呢D垃圾邏輯你都講得出

引用:
原帖由 dmcgory 於 2016-6-6 11:36 PM 發表

有民主不一定是高等人

但甘願被屠刀和子彈統治則一定是奴隸和狗
被統治但生活得好

比起自己渣主意但住係一個戰亂貧窮GA地方更好

引用:
原帖由 dmcgory 於 2016-6-7 12:12 AM 發表

這就是奴民族活了幾千年都只能當奴隸,沒有屬於自己的國家的原因

其實,農場裡的雞、牛、羊、豬在被主人屠宰之前都生活得很好
請你移民啦

快D去你理想GA地方做高等人

引用:
原帖由 dmcgory 於 2016-6-7 12:31 AM 發表

香港是屬於香港人的,香港人不願意當奴隸

要做奴隸請返去奴隸蟈,奴隸蟈是很歡迎奴隸的
香港屬於中國香港人的,含洋燃洋奴請返去日日有人被槍殺的洋撚國。

引用:
原帖由 dmcgory 於 2016-6-6 11:36 PM 發表

有民主不一定是高等人

但甘願被屠刀和子彈統治則一定是奴隸和狗
含洋撚洋奴喜歡在日日子彈橫飛的國家含洋撚!

施永青講嘢唔啱聽,又被黃衛兵批鬥,可惜人地有身份有地位有大宅仲有份每日最少幾十萬人睇嘅報紙發表真高見,黃衛兵只可以係香討做鍵盤戰士發膠論

[ 本帖最後由 TWSK73 於 2016-6-7 08:43 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]