• 瀏覽: 3,884
  • 回覆: 22
+3
今日5月21日
發現假中電/ 港燈假email

請大家留意, 唔好Click 入去或輸入任何資料。

詳細可看以下 Youtube 片, 如無法播放, 可直Click 連結
https://youtu.be/lUwcaLgkO1Y

email 入面 中電港燈crossover

按了後會連到假網站: ah - exclusive - parts . com

如果入左資料就最好報警

因為比較急, 如版主認為有必要可移動到正確版區。

[ 本帖最後由 hokoonho 於 2016-5-21 11:56 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]進入香討影片區

我的話題:
CAT S60 三防手機
按我

Xperia XZ Premium 試玩
按我
附件內係鎖死文件的病毒,用來勒事主,而資訊科技界的議員莫乃光多呢d犯罪,無動于衷,卻日日陶醉在譴責政府搞創科局。

引用:
原帖由 東大門 於 2016-5-21 11:57 AM 發表
附件內係鎖死文件的病毒,用來勒事主,而資訊科技界的議員莫乃光多呢d犯罪,無動于衷,卻日日陶醉在譴責政府搞創科局。
附件是顯示出來那張圖片

可以移放去突發消息子版

around early May 2016 is found

樓主所講事件,大約五、六日前都有報章報導過。只不過樓主講得比較詳細。

如果樓主系事主,呢道版友唔多,或者直接forward只email比中電/港燈會重好。

收到

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2016-5-21 12:08 PM 發表
如果樓主系事主,呢道版友唔多,或者直接forward只email比中電/港燈會重好。
已forward

中電同港燈幾時合併咗?

引用:
原帖由 xyz_666 於 2016-5-21 01:12 PM 發表
中電同港燈幾時合併咗?

個Logo 仲要係壓到扁左

引用:
原帖由 socialwong 於 2016-5-21 12:01 PM 發表
可以移放去突發消息子版

謝謝,等版主移嗎?

乜都假

騙子手法真係好老土,但總有人中招

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]