• 瀏覽: 19,987
  • 回覆: 291
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 6@yah 於 2016-4-23 09:06 AM 發表
中華人民共和國 好受人尊重
師兄你一堆咁回帖…請問工作時間係幾點至幾點?人工點計?

引用:
原帖由 6@yah 於 2016-4-22 10:31 AM 發表

中國人, 英國人, 無得比較
中國佬要取代英國人以前的角色, 無可能
無人尊重中國佬
左藤右藤你又想侵華? 不過現在不同了, 你不用捉人去當慰安, 很多本土男女會 爭著自願的去安慰你眾軍官的, 佢地會好自豪的對全世說自己是有幸才爭取到做慰和的.你滿意未!

引用:
原帖由 6@yah 於 2016-4-23 08:52 AM 發表
愛國皇港商人, 有幾多人有送子女去中華人民共和國接受教育 ?
你係學生定癈青? 九唔搭八, 成個腦都係黃色液體, 一定係讀屎片

引用:
原帖由 我是香港仁 於 2016-4-23 10:21 AM 發表

在新加坡有貪外國藉的日本人散放令種族矛盾鬥爭的言論, 那位師兄唔知係唔係都係貪了外國藉的死軍呢

引用:
原帖由 我是香港仁 於 2016-4-23 10:21 AM 發表
滿腦黃色液體學生同癈青最得閒, 日日打機上網, 自己比人洗左腦就算啦, 仲想用自己思維去洗埋其他人腦, 未期黃毒已經冇得救啦

引用:
原帖由 6@yah 於 2016-4-23 01:53 PM 發表
我是香港仁
真心求教,呢個市道搏命搵錢係啱既

引用:
原帖由 6@yah 於 2016-4-23 02:23 PM 發表
皇港大學的事關你能事 ? 你有居港權咩 ?
唔好嬲唔好講粗口啦,我驚你知我係香港人會激死你呀

引用:
原帖由 6@yah 於 2016-4-23 02:23 PM 發表
皇港大學的事關你能事 ? 你有居港權咩 ?
我明白阻人搵食又如殺人父母,但你既回覆真係over左,驚你做義工咋

引用:
原帖由 6@yah 於 2016-4-23 02:34 PM 發表
幾時做香港人?
你連香港人係乜都未知我走喇,唔阻你,再見

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]