• 瀏覽: 510,428
  • 回覆: 151
  • 追帖: 213
+115
引用:
原帖由 桑下樽前 於 2016-3-21 05:58 PM 發表
多謝K兄延續這個主題。
繼續學嘢。
X 2

希望各位師兄, 不私分享, 等我呢啲可以繼續學嘢。

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2016-3-21 10:30 PM 發表

其實坐飛機可能更方便

飛機誤點的情況要改善了,先可談得上方便。

引用:
原帖由 kennnz 於 2016-3-22 03:00 AM 發表
其實樓主講到香港如此一文不值

而中國城市發展如何進步

但京官表態明顯兩回事

不過世界歷史話俾人知

如果一個地方本身係殖民地

最後絕大部份都會成為國家
唔係講就係一文不值. 而係自己攪到自己毫不價值而已.

獨立之前, 會有自己嘅武裝部隊, 真心想知, 香港嘅武裝部隊由邊度變出嚟呢?

引用:
原帖由 x747x 於 2016-3-24 02:56 AM 發表

客氣了,只是小弟不嬲都對高鐵興趣不大,但舊年工作需要上去,坐過幾程高鐵,體驗好好,所以變咗對香港高鐵好有期望。

其實中國高鐵技術已達世界最高級(當然日本 60 年代已經起高鐵,中國遲人地 50 幾 ...
多謝師兄. 又開眼界了.

引用:
原帖由 CocaCola_08 於 2016-3-25 08:39 AM 發表
時間過得好快,由第一版去到第三版!

係!好期待各位師兄嘅回帖!獲益良多。

引用:
原帖由 kallan 於 2016-3-29 05:02 PM 發表
有一則中東新頗有趣,這就是美國國防部支持的反敘武裝(敘利亞民主軍),和中情局支持的反敘武裝(正義騎士團),本來以往在反敘政府時各自為政,但俄羅斯介入後,並且打亂他們在中東的佈局,在新政策底下,變成反IS ...
聽講係正義騎士團發動進攻先....而且有戰果....

引用:
原帖由 kallan 於 2016-4-1 08:45 PM 發表

奇就奇在一個分裂組織可以上傳媒?
香港部份人精神分裂認為兩制,就是
獨立出來的兩制,完全不正視一國之下!
陳雲嘅主張,就係要放下一國,先可以成全兩制。

引用:
原帖由 lwh168 於 2016-4-4 01:22 PM 發表

既然不懂一些基本的通識,那先加強學習後,增長知識後,再出來討論啦。
我估你要俾埋條link 佢,幫佢㩒埋入去,先有轉機.....

引用:
原帖由 CocaCola_08 於 2016-4-4 02:45 PM 發表

九唔搭八!冇嘢做就玩吓自己條jj啦!吊李腦母!

有先算啦。

引用:
原帖由 良心之光 於 2016-4-4 03:13 PM 發表
[ papaj

這位朋友,你想不想討論 某網友的這個論點?:
”.美國剪羊毛打劫全世界,並且以中國為主要對象,並實施。其中搞香港是其中之一。原來想借香港占中,激發解放軍出來評定局勢的企圖被中央政府識破,接著 ...
Www.google.com.hk
上邊條玲幫到你。

引用:
原帖由 良心之光 於 2016-4-4 03:44 PM 發表
[ diverstranger

#258說:多讀幾次他的留言就知道他是否抄襲。
誰做得到,誰就是超人!
其實你知唔知自己講咩?

引用:
原帖由 良心之光 於 2016-4-4 04:09 PM 發表

重點是有沒有道理呀
謝謝你,說得好!那麼:
“美國剪羊毛” 是啥意思?
Please check it in google.... Genius....

見到佢哋一次過出現,仲要係連續三個帖,真係笑咗出嚟。終於知道咩叫急到賴屎。哈哈....

引用:
原帖由 x747x 於 2016-4-5 07:07 AM 發表
最近有同事介紹 TeleXXXX 呢隻 app,話開個 group 可以大家比個 username 就得,無需交換電話都可以傾到計,或者開 group 嘅人可以 set 條 link 比人 click 入去,講到幾好用,我都係剛開始用。

但之前見到中國旅 ...
747師兄, 嗰啲APP唔係唔好. 但係就有機會變咗圍威喂咁.
討論區係好開放嘅平台, 梗有啲人係度搗亂, 以求搵返自己嘅存在感.  無法.

各位CHING, 唔好忘記UPGRADE你哋個癈帖app. 呢輪啲攻勢好勁吓....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]