• 瀏覽: 19,053
  • 回覆: 272
引用:
原帖由 123火車頭 於 2016-3-7 20:09 發表
都係果句新移民冇咩所謂

新移民反大陸人,實在太無恥
X2。弊在有六萬黃色港豬投出個假本土做代表。

本土毒撚原來係蝗蟲

聽鄭松泰一席話, 就知點解佢得300票

引用:
原帖由 塵民泯 於 2016-3-7 07:21 PM 發表
梁天琦,馮敬恩都係大陸仔新移民暴徒!你問佢哋邊個係張國榮,邊個盧大偉佢都唔撚知啦,佢對香港根本毫冇感情,破壞香港只係為錢,為53萬,為做議員!本土青年人,清醒d啦,身為香港出世�年青人要俾班大陸雙非拖住條尾走 ...
無錯,唔好話張國榮,講唔出邊個係四大天王唔該自刎

佢係咪阿爺派黎架

去過兵頭花園

引用:
原帖由 kimkimkim 於 2016-3-7 08:47 PM 發表
聽鄭松泰一席話, 就知點解佢得300票
七頭泰攞北京大學資助讀書先有講師做,擰轉面咪食碗面反碗底,正牌反骨仔,最後繼陳雲後、理工抄埋條杏色加橙色!

引用:
原帖由 我要真發達 於 2016-3-7 08:55 PM 發表
黃痴瘋, 馮陰莖, 黃台氧, 梁天奇  就係4大天王

四大癲王 就真

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-3-7 08:45 PM 發表
拿!!大少奶吾系撐上街掟磚搞事班人!!佢地違法亦要受懲罰~只不過基本法入面香港永久居民定義系甘的~入面有冇分本土吾本土??大家再甘嘈系咪想再加深加中港兩地人深層次茅鍎???

香港特別行政區永久性居民為 ...

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2016-3-7 08:45 PM 發表
拿!!大少奶吾系撐上街掟磚搞事班人!!佢地違法亦要受懲罰∼只不過基本法入面香港永久居民定義系甘的∼入面有冇分本土吾本土??大家再甘嘈系咪想再加深加中港兩地人深層次茅鍎???

香港特別行政區永久性居民為 ...
咁就要問邊個先提出本土論。

搬龍門似乎先本土核心價值

引用:
原帖由 小圈子領導 於 2016-3-7 09:12 PM 發表
搬龍門似乎先本土核心價值