• 瀏覽: 19,063
  • 回覆: 272
自己衰咗就鬧人地,成個大媽咁,慳啲啦

引用:
原帖由 飲大d 於 2016-3-7 07:16 PM 發表
唔怪得本土派周圍破壞啦,原來佢地根本唔係香港人(跟據本土理論)

引用:
原帖由 afternoon 於 2016-3-7 07:45 PM 發表

唔怪得本土派周圍破壞啦,原來佢地根本唔係香港人(跟據本土理論)

咁唔通你覺得梁振英為咗香港人嘅權利去捍衛香港咩?
------------------------------------
咁呀梁同學班人又去排斥新移民?你地又點知d新移民唔捍衛香港?

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2016-3-7 07:53 PM 發表
------------------------------------
咁呀梁同學班人又去排斥新移民?你地又點知d新移民唔捍衛香港?

為反而反!要反689連 QM 都拉埋落水!

你會唔會係自己屋企「掟磚」、「放火」?

正因為暴徒唔當香港係「家」,先做得出咁既事  

[quote]原帖由 飲大d 於 2016-3-7 07:54 PM 發表
未踢爆就要排擠大陸人, 踢爆之後就要容納大陸人
/quote]

因為原來佢自己都係大陸人

強烈要求徹查湖北大圈琦蝗蟲母子,用乜途踁鼠泥香港!
打到扮本土前線新香港人,維護我等揸出世紙港仔利益!

鄭松泰本身都去北京「搶學位」,基本上都係一隻蝗蟲  

引用:
原帖由 hsw735 於 2016-3-7 07:34 PM 發表
至少 梁特首 一定係本土,香港出世;好過D杏加橙 梁天怪和陰莖仔,明係大6出世 扮本土,趕絕自已D同胞,連自由行都趕,正乞兒仔,自已又咪每日150個額,其中一個,你條 陰濕奇,自已落到黎,就封殺另一些同胞, ...
好波

人地問緊你呀,冇啦啦講咩CY?
唔夠人講淨係識轉移視線
你幾條友除左搗亂之外做過乜?
放火係為香港好呀?
比你屋企地址黎啦咁

cy yes

王國興佢有話自己愛國?愛越南?

王國興,BBS,MH(1949年3月29日-)香港政治人物,祖籍福建漳州,生於越南海防 ,現任香港立法會和東區區議會議員(工聯會)、前市政局議員...

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2016-3-7 07:53 PM 發表
根據本土嘅搬龍門理論,CY就算唔係為香港人,只要認同香港文化嘅人都係香港人丫嘛