• 瀏覽: 2,160
  • 回覆: 20
行政長官要普選,立會議員要普選,大學校長都要普選,
法官咁大權力,我代表所有香港人都要求要真普選法官。
收集請願簽名交立會啟動動議。邊個反對我既係反對民主,同全香港人做對。

醜陋的嘴臉,
扭曲了的靈魂,
在衣冠的遮蓋下...
內心糾纏著善惡...
我就像罪人一般受著煎熬...
加多句.......
邊個反對就去圍法庭,搵人去掟磚.

仲有就係封門兼爆門,呢啲係指定動作。

引用:
原帖由 NT專用吉姆 於 2016-2-22 12:57 AM 發表
行政長官要普選,立會議員要普選,大學校長都要普選,
法官咁大權力,我代表所有香港人都要求要真普選法官。
收集請願簽名交立會啟動動議。邊個反對我既係反對民主,同全香港人做對。

唔係自由民主第一o羊,d支持民主的人去左邊?無人敢出黎?

引用:
原帖由 NT專用吉姆 於 2016-2-22 09:00 AM 發表

唔係自由民主第一o羊,d支持民主的人去左邊?無人敢出黎?

然而已經3個小時過去了,人呢?龜縮。

由於~假髮人~徇私枉法,
你拉佢放....

犯民有恃無恐恣無忌憚,
引致社會問題日益嚴重
罪魁禍首...捨假髮人其誰?

故強烈要求政府深切檢討法官終生制?!及其權力無法制約對社會公平產生負面影響問題!

引用:
原帖由 新丁2015 於 2016-2-22 08:02 AM 發表
仲有就係封門兼爆門,呢啲係指定動作。

再加種火 燒的士 爆瓶 用煙霧餅 只要話係為民主 必可輕判

引用:
原帖由 潘盧小閒 於 2016-2-22 16:34 發表
由於~假髮人~徇私枉法,
你拉佢放....

犯民有恃無恐恣無忌憚,
引致社會問題日益嚴重
罪魁禍首...捨假髮人其誰?

故強烈要求政府深切檢討法官終生制?!及其權力無法制約對社會公平產生負面影響 ...
所以唯一希望就係9月立法會選舉,將泛民踢走,到時就可以立法禁止終身委任,以及立法授權行政長官可以覆核判決,將有問題判決發回法院重審,而終審法院所有判決需要行政長官簽署後方能執行

我絕對支持普選法官 !
法官終生制度,本身就不文明制度!!!!!!

你又唔係做犯法事,法官邊個做又關你咩事呢?

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-2-22 05:52 PM 發表
但法官放哂d犯 令到香港變左罪惡市城就關我事

引用:
原帖由 max3306kin 於 2016-2-22 21:25 發表

法官亂判 , 全港市民都關事...
呢個唔係法官問題,係律法問題,你地應該搵律政師算脹,唔係法官

引用:
原帖由 tommylch886 於 2016-2-22 05:52 PM 發表

你唔民主,民主梗係要民選啦,你雙重標準。你唔民主,你小心黃豆冰批鬥仍磚,回頭是岸啦。

要加埋(真普選)!
要真普選法官!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]