• 瀏覽: 1,046
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
民主塔理班經常以梁特首以689票當選為笑柄…
不過689票已經是得票57.4%
比所謂大勝的蔡英文的54%高
而薯仔在2000年和戈爾只是相差25票選舉人票
也只得54.6%

在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄
引用:
原帖由 星海揚帆 於 2016-2-20 05:54 PM 發表
也只得54.6%
無論說多少遍
民主塔理班是不會看見的

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2016-2-20 05:54 PM 發表
也只得54.6%
1200人嘅廢柴小圈子,話之佢90%得票都係冇人民授權。

唔知民進黨初選總統候選人, 又或者國民黨候選人
又有幾多人選呢

真普選你少來欺騙香討的年青人了

唔好誤導,我有權投票咩?一人一票先講喇!

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-20 19:04 發表
1200人嘅廢柴小圈子,話之佢90%得票都係冇人民授權。
大西洋飄移

引用:
原帖由 sing2046 於 2016-2-20 20:29 發表

你無權投票既元兇係呢堆人:

記得下次唔好投泛民票

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2016-2-20 17:54 發表
也只得54.6%
何俊仁威喎,好似系七十四票,唔知佢有冇大叫「689」呢?

引用:
原帖由 神經箭 於 2016-2-20 11:14 PM 發表

何俊仁威喎,好似系七十四票,唔知佢有冇大叫「689」呢?
明明有名你叫76仁,做乜減咗人哋2票?

引用:
原帖由 sing2046 於 2016-2-20 08:29 PM 發表

台灣人都冇權投柱姐

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-22 07:16 PM 發表 明明有名你叫76仁,做乜減咗人哋2票?
Yes

有留意nba 就一定記得
76仁=費城76人隊

引用:
原帖由 港是港非 於 2016-2-22 07:56 PM 發表

柱姐唔係總統候選人。

柱姐無參加選總統,點投票俾佢?
咩叫公民提名??
柱姐本身係候選人, 點解要被國民黨篩選出來
而唔係同朱立倫一齊選?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]