• 瀏覽: 3,809
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-20 07:22 PM 發表

老懵董腳痛係順應民意,你唔記得當年71遊行幾壯觀啦?
仲記得係抗議樓價過低添.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2016-2-20 07:24 PM 發表

仲記得係抗議樓價過低添.
就係囉,唔明點解有班「保皇粉」樓價低又支持政府,樓價高又支持政府,毫無自己睇法,就係盲撐政府。

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-20 07:26 PM 發表

就係囉,唔明點解有班「保皇粉」樓價低又支持政府,樓價高又支持政府,毫無自己睇法,就係盲撐政府。
係囉.
抗議樓價高同樓價低都係同一班人喎.
要求起多D公屋同阻止起樓,又係同一班人喎.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2016-2-20 07:29 PM 發表

係囉.
抗議樓價高同樓價低都係同一班人喎.
要求起多D公屋同阻止起樓,又係同一班人喎.

唔係我囉,我從無抗議高樓價。

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-20 07:31 PM 發表

唔係我囉,我從無抗議高樓價。
你會分身抗議

成日話自己搞咩建國果D有水cap既嗎
你會佢地真係會去港獨咩
一陣獨立左邊度cap水
點收黑金呀

係正常啲人都知,香港完全冇能力、冇可能獨立,只係D政棍用嚟做口號,制造輿論,爭取視線。
對呢D政棍,真係信佢一成,雙目失明,信多一成,死因不明。
如果比到呢大話連篇D政棍奪到權,上到位,我第一個離開香港

引用:
原帖由 廢青5毛 於 2016-2-20 07:34 PM 發表

你會分身抗議
請提供證據

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-20 06:56 PM 發表

當然係,夾硬強推普教中,殘體字等等唔係壓逼係乜?
點夾硬強推?

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-20 07:51 PM 發表

請提供證據

我講就係證據

係共產黨,689只係卒仔。

引用:
原帖由 caledis 於 2016-2-20 07:14 PM 發表

讓小小,咪好似以前咁施政得以落實囉。
抵你班犯民死架,有好既特首董伯伯唔識珍惜,仲要隊佢落台,然後俾貪曾上以為從始風流快活日大家一齊貪,仲不停暗地裡搞港毒,而家整個思歪出黎治你地,後悔都冇用架啦

越攪事香港越快變小漁村!

如果係CY促成港毒,應該係CY在港毒未成熟時引蛇出洞

引用:
原帖由 鄉英機 於 2016-2-20 08:28 發表
有論者認為,「港獨」思潮源自嶺南大學中文系助理教授陳雲2011年的著作《香港城邦論》,此書探討香港本土政治應採取的發展方向,但並沒有主張要香港獨立,反之陳雲認為香港應採取中港區隔的做法,「最終達致與中國政 ...
新劇“中幾位秒殺腥港地下蒼蠅”快將上演。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]