• 瀏覽: 2,627
  • 回覆: 25
雨傘運動時, 暗角七警, 手臂延伸, 胡椒亂噴傷害市民, 造成現在警察被磚頭大敗, 冇市民同情.

引用:
原帖由 明步粉絲 於 2016-2-19 11:19 PM 發表
雨傘運動時, 暗角七警, 手臂延伸, 胡椒亂噴傷害市民, 造成現在警察被磚頭大敗, 冇市民同情.
咁的士佬,固定攤販,廣華醫院,周邊商戶有乜錯?

樓主話99.5%香港人唔係人

真係冇人同情嗎?點解咁多人舉報暴徒,令警方咁短時間拉咗幾十人,咁要過埋堂等審訊?

引用:
原帖由 明步粉絲 於 2016-2-19 23:19 發表
當年你係新聞有無睇到有人用黃傘插警察?呢班人仲話自己好和平添,雖然都會無情情話人非禮

引用:
原帖由 明步粉絲 於 2016-2-19 23:19 發表
個班係暴民來
唔好試圖魚目混珠

引用:
原帖由 Demetrius 於 2016-2-19 11:39 PM 發表
真係冇人同情嗎?點解咁多人舉報暴徒,令警方咁短時間拉咗幾十人,咁要過埋堂等審訊?
警察藉口有人舉報亂拉人, 告得入先算.

引用:
原帖由 明步粉絲 於 2016-2-20 08:20 AM 發表

法庭唔判監,市民都已經離棄咗激進派,2月28日睇吓點囉。

支持23條立法

引用:
原帖由 明步粉絲 於 2016-2-20 08:20 發表
係律政司決定係唔係落案起訴

唔覺, 我支持警方

我睇親電視同報紙,都係睇到警察被暴徒用磚掟爆頭,暴徒火燒的士,暴徒火燒廣華醫院既片段

磚頭幫就真係發瘋啦!

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-20 11:06 PM 發表
我睇親電視同報紙,都係睇到警察被暴徒用磚掟爆頭,暴徒火燒的士,暴徒火燒廣華醫院既片段
我前年睇親電視同報紙, 都係睇到示威者被瘋警用棍打爆頭, 胡椒亂噴既片段, 今次算係惡有惡報.

看完樓主的文, 我覺得原來我唔係人, 不過我真心支持香港警察對抗暴徒, 令我們可以安全在香港生活.
多謝香港警察.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]