• 瀏覽: 3,221
  • 回覆: 34
心涼?我見到班暴徒就想用機關鎗將佢地掃射就有,警察是可以打的嗎?平民都唔得啦,下嘩

引用:
原帖由 七條輝 於 2016-2-18 05:55 AM 發表

我當日都係咁話D男屍架.
呢D表現係咪叫只問立場,不分是非呀

引用:
原帖由 middle-class 於 2016-2-18 06:53 PM 發表
TVB日播夜播交通差點樣被揼,其實果條交通差之前用警棍見人就摳趕人上行人路!
所以真係抵死呀!

Dllm啦 咁再之前呢? 係班友掟野要人放犯個交警先還擊咋 講d唔講d我dllm啦

樓主你去仆街啦

看到樓主的言論,令大部份人心寒就有。用磚頭掟人係會掟死人的,點解會有人認為暴徒殺人都會感到心涼?我相信只有暴徒才會有這種思想。基本上這次暴亂就已經令大部份人反感,即使找任何藉口都唔會有人支持的,樓主今次真係枉作小人了。

引用:
原帖由 七條輝 於 2016-2-18 05:45 AM 發表
當日黑警如何以警棍胡椒傷害爭取普選人士, 歷歷在目.

原以為永遠會是裝備懸殊的對戰, 但奇蹟出現

在電視上, 看到市民用磚頭大反擊, 令警方節節敗退, 仿佛看著一套復仇片, 相信不少人是熱血沸騰, 暗暗叫好.
無錯,暴徒及假泛民真係好合皮

奪取勝利這只是走完第一步,
是新興的有光明的勢力,
要看到光明,
要提高勇氣

老毛講既

引用:
原帖由 幪面超人 於 2016-2-18 07:01 PM 發表
心涼?我見到班暴徒就想用機關鎗將佢地掃射就有,警察是可以打的嗎?平民都唔得啦,下嘩
警察當然是可以打, 難道唔可以打?

警亂作供個案罄竹難書

引用:
原帖由 鄉英機 於 2016-2-20 08:36 發表 警察當然是可以打, 難道唔可以打?
搞清楚主動式同被動式先啦

引用:
原帖由 20168 於 2016-2-20 02:30 發表 奪取勝利這只是走完第一步,是新興的有光明的勢力,要看到光明,要提高勇氣http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg
我都覺得係
一眾暴民俾警察驅散甚至拘捕
證明守護法治的力量強大

心涼果d絕對不是正常人.

引用:
原帖由 鄉英機 於 2016-2-20 08:36 AM 發表

警察當然是可以打, 難道唔可以打?

警亂作供個案罄竹難書
連職葉行為同.個人行為都唔色分~~~
姦淫擄掠係個人行為.文員去姦淫擄掠.文員當然是可以打難道唔可以打
做清潔姦淫擄掠.做清潔當然是可以打難道唔可以打
大學生去姦淫擄掠.大學生當然是可以打難道唔可以打
無葉去姦淫擄掠.無葉當然是可以打難道唔可以打~~~~亞媽呀

引用:
原帖由 七條輝 於 2016-2-18 05:45 AM 發表
當日黑警如何以警棍胡椒傷害爭取普選人士, 歷歷在目.

原以為永遠會是裝備懸殊的對戰, 但奇蹟出現

在電視上, 看到市民用磚頭大反擊, 令警方節節敗退, 仿佛看著一套復仇片, 相信不少人是熱血沸騰, 暗暗叫好.
立法會選議員期間,不停重播,可以振奮人心。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]