• 瀏覽: 4,084
  • 回覆: 71
引用:
原帖由 突擊豉油高達 於 2016-2-15 10:53 AM 發表

還咩擊
之前D示威冇用磚頭掟警察,
警察咪一樣用棍用胡椒。
挑!
之前即係乜呀。
佔中果d"和平示威”呀

引用:
原帖由 20168 於 2016-2-15 02:21 PM 發表
事實只有唔夠一千人用行動去支持警察。

我是支持警察對暴民畜生依法查辦的呀,不過,我沒有時間去參與遊行,但是,我也在此也行動(用語言)來表達支持香港警察。所以,你說的【唔夠一千人用行動去支持警察是事實】就已經是不符合事實啦。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2016-2-15 02:29 PM 發表

之前即係乜呀。
佔中果d"和平示威”呀

第一次用磚頭, 咁之前係乜仲要問?

引用:
原帖由 AI2 於 2016-2-15 12:06 AM 發表
早前港大發起公投,在17萬名校友當中,有約4,000人投票,其中97%人士反對李國章任校委會主席,他辯說只有3%校友反對他。「(圍堵)當晚只有200至300人,全校有1.5萬學生,1%都唔夠,不能被小部分人牽住個鼻走!」

...
人地一千就一千,起碼無在沒有被授權下代表全港啊,無玩數字遊戲誤導他人

引用:
原帖由 突擊豉油高達 於 2016-2-15 04:04 PM 發表

第一次用磚頭, 咁之前係乜仲要問?

咁即係乜姐。

你想講本來好和平行行下街。
突然間無端端俾警察噴胡椒呀。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2016-2-15 04:34 PM 發表

咁即係乜姐。

你想講本來好和平行行下街。
突然間無端端俾警察噴胡椒呀。

靜坐都俾警察噴胡椒, 唔係未試過吖

引用:
原帖由 突擊豉油高達 於 2016-2-15 04:52 PM 發表

邊次?講嚟聽下吖?

引用:
原帖由 突擊豉油高達 於 2016-2-15 04:52 PM 發表

靜坐在哪裡?坐在你自己家裡,還是強行闖進、坐在別人家裡及塞著別人門口,賴著不走?

如果你強行闖進、坐在別人家裡及塞著別人門口,賴著不走,那人家當然報警,警察來到要求你離開,不能侵犯市民的權利,你使出流氓本色,賴著不走,警察當然用一切方法驅趕你保護市民權利啦,總不能你侵犯別人就當正當的,警察維護市民權利驅趕你,你就哭訴吧。

引用:

係呀。
圖呢,片呢。

成個佔中行動你地班黃屍西奴美狗都話係和平示威添。

引用:
原帖由 突擊豉油高達 於 2016-2-15 04:52 PM 發表 靜坐都俾警察噴胡椒, 唔係未試過吖
靜“坐”定“靜企”?
三百人企响你面前同你講玩大佢然後鳩衝,你記住唔好還擊wor

附件

scaledBitmap14555279413960.jpg(24.16 KB)

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2016-2-15 05:03 PM 發表 係呀。圖呢,片呢。成個佔中行動你地班黃屍西奴美狗都話係和平示威添。http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg
都不知幾和平

附件

scaledBitmap14555280374610.jpg(9.82 KB)

引用:
原帖由 lwh168 於 2016-2-15 05:02 PM 發表

靜坐在哪裡?坐在你自己家裡,還是強行闖進、坐在別人家裡及塞著別人門口,賴著不走?

如果你強行闖進、坐在別人家裡及塞著別人門口,賴著不走,那人家當然報警,警察來到要求你離開,不能侵犯市民的 ...
幾時靜坐在別人家裡?

引用:
原帖由 max3306kin 於 2016-2-15 05:43 PM 發表

我無去 , 但唔代表我唔支持警察 , 我地要搵錢交稅 , 支持香港發展 , 支持出糧比警察.
好似你咁食屋企咩 , 廢人 .
同理, 我無去港大簽名 , 但唔代表我唔反對李國章 , 我地要搵錢交稅 , 支持香港發展 ,
好似你咁食屋企咩 , 廢人 .

引用:
原帖由 lwh168 於 2016-2-15 02:48 PM 發表

我是支持警察對暴民畜生依法查辦的呀,不過,我沒有時間去參與遊行,但是,我也在此也行動(用語言)來表達支持香港警察。所以,你說的【唔夠一千人用行動去支持警察是事實】就已經是不符合事實啦。
口就說得,行動誠實~更加係事實。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]