• 瀏覽: 2,162
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
係新聞版借過黎用,因為原POST唔算係新聞,所以原帖者個POST應好快會被版主DEL

希望香港警方密切留意呢單野同跟進

呢排幾多人講笑....勒索金額係會面暗號, 辣椒水淋花用, 大手筆1萬買凶

原來個post 已經 del 咗,

BTW, 留d 咁嘅言論, 一定會俾人拉

有人狗縮到Del Post了, 好心仔細老婆嫩做嘢就理性D
呢刻風頭火勢, 可以好嚴重

引用:
原帖由 GoGoCat2 於 2016-2-12 04:20 PM 發表
原來個post 已經 del 咗,

BTW, 留d 咁嘅言論, 一定會俾人拉
有小學雞傑青仲未識驚,以為發呢啲言論好好玩,唔知後果會有幾嚴重

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-12 04:11 PM 發表
係新聞版借過黎用,因為原POST唔算係新聞,所以原帖者個POST應好快會被版主DEL

希望香港警方密切留意呢單野同跟進

都係師兄有見地一早搬來呢邊,
認真討論下先.
先唔講呢單野係唔係犯法, 又或者是否要殺人咁大件事,
其實好清楚睇到, 呢d佔中者的思維,
什麼爭取民主自由, 什麼為人民等,
都只係得把口講罷了,
原因好簡單, 點解自己唔做而係比錢叫人做?
有錢大晒??
犯法的野就人地去做?不斷上網鼓吹人地去犯法,
自己就係屋企食花生等睇戲?

引用:
原帖由 大熱男 於 2016-2-12 04:21 PM 發表
有人狗縮到Del Post了, 好心仔細老婆嫩做嘢就理性D
呢刻風頭火勢, 可以好嚴重
唔係新聞版原帖個樓主講既,佢係其他討論區見到有傑青講,轉貼過來新聞版,問人條傑青係咪犯左煽動罪

因為唔算係新聞,所以我估版主好快刪帖,就借佢既圖轉黎呢版出post

好似驚到戶口都剷埋

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-12 04:26 PM 發表

唔係新聞版原帖個樓主講既,佢係其他討論區見到有傑青講,轉貼過來新聞版,問人條傑青係咪犯左煽動罪

因為唔算係新聞,所以我估版主好快刪帖,就借佢既圖轉黎呢版出post

http://i.discuss.com.hk/d/image ...
我指Facebook上已沒有相關留言

引用:
原帖由 大熱男 於 2016-2-12 04:34 PM 發表

呢班人根本全部係垃圾

引用:
原帖由 大熱男 於 2016-2-12 04:34 PM 發表

但已俾人cap左圖落黎,走唔甩架啦

條小學雞傑青以為玩下啫,而家就真係好好玩啦

引用:
原帖由 hkykh 於 2016-2-12 04:43 PM 發表

但已俾人cap左圖落黎,走唔甩架啦

條小學雞傑青以為玩下啫,而家就真係好好玩啦

睇佢以往寫的野, 好似係公務員

引用:
原帖由 大熱男 於 2016-2-12 04:27 PM 發表
好似驚到戶口都剷埋
警方可以要求FB 提供有關戶口既相關記錄

言論好出位

樓主可唔可以幫手send比警方?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]