• 瀏覽: 821
  • 回覆: 9
離地黃絲以為乜野都好容易改。現實就係你走錯就錯一世。你唔勤力讀書幾年就一世無得做醫生等高尚職業,無得返轉頭。你依家點勤力都無L用。

民主了要返轉頭一樣幾乎無可能。泰國同俄羅斯算是有點例外。

知啦,知你係太監啦

樓主講得有道理!

引用:
原帖由 Df21d 於 2015-11-17 08:51 AM 發表
樓主講得有道理!

謝謝,講事實姐。有黃絲話我太監喔。呢d就係黃絲嘅“事實”囉。

中,俄的制度一直努力對抗邪惡霸道的美帝,現在被美帝欺壓多年的歐洲國家,已經開始靠向主張和平的中國,離開美帝的統治了!

引用:
原帖由 zero20021188 於 2015-11-17 08:04 AM 發表
知啦,知你係太監啦
知啦,知你想做太監啦。。

樓主,好野

好多人以為世界事好似打機那樣,隨時再來

事實上,**恐懼鬥室**那種思維才是真正世界歷史及政治發展

在限定時刻作出一定犧牲去救回整個大局,否則,便是全盤敗陣

一子錯,滿盤皆落索,世界大把例子呢

引用:
原帖由 Thank_777 於 2015-11-17 10:28 AM 發表
樓主,好野

一子錯,滿盤皆落索,世界大把例子呢 ...
恐懼鬥室好似唔多賣得。廢青唔敢面對現實。

引用:
原帖由 Thank_777 於 2015-11-17 10:28 AM 發表
樓主,好野

一子錯,滿盤皆落索,世界大把例子呢 ...
的確要成功就要在1.一定時間內2.做不是常人能做嘅野3.做常人不能做的犧牲。譬如要做醫生,你要1.在12到18歲之間3.犧牲好多玩的時間2.專心讀書,考試,在學校有表現。

恐懼鬥室是一部很有意思的電影

當然, 要接受看得起血肉模糊及人類最痛的極限..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]