• 瀏覽: 5,149
  • 回覆: 103
+6
我唔會轉......

[ 本帖最後由 alanluki 於 2015-11-16 09:52 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

附件

scaledBitmap14476387723770.jpg(44.22 KB)

我都唔會轉,我唔係唔關心,只係唔鍾意做啲好表面嘅嘢,又好似跟風怕吹唔上潮流咁。

sick of these. how about drones victim? doctor without border? Beirut attack? russian airliner?

每日中東都唔少人死係以色列美國既炮火下,比巴黎恐襲,有過之而無不及,連小朋友都採取自殺式去復仇,可見仇口有幾大,而香港主要係西方媒體主導,君不見係中東死幾個美軍,好似好大件事,但死成村平民,報都無報導過,換紅白藍,只係跟下風XD

個人自由
最緊要理解清楚因乜事頭像轉色,要自己分析

代表平權嘅彩虹,d人轉完但d行為一d都唔平權,照針對某國嘅人

究竟係追潮流定真心支持?

FB 文化, 最緊要埋堆互like

你唔係佢地堆人,唔會明

只係意識形態哀悼
同裝柱香無分別

呢D野在心中得啦
當然實有D人見你無轉來鬧你,甚至UNFRIEND你,不和所謂

轉佢老闆,關我叉事

引用:
原帖由 dogdogchiIV 於 2015-11-15 12:43 PM 發表
FB 文化, 最緊要埋堆互like

你唔係佢地堆人,唔會明

就是此種心態, 掩耳盜鈴

泛民在佔中後戰略性失敗

一班永遠不接受異見的人, 永遠都是個人利益最大化的在爭民主

每次都見到一d跟風撚或跟風西去攪呢d無聊事,就好似之前什麼淋冰水一樣,要做善事須要選擇什麼團體嗎??倒不如說是一大班on9玩博出位更好,如不是名人,就只是貪玩,炫耀給朋友看的廢人

美軍炸醫護又唔見變色……

引用:
原帖由 Thank_777 於 2015-11-15 02:29 PM 發表

就是此種心態, 掩耳盜鈴

泛民在佔中後戰略性失敗

一班永遠不接受異見的人, 永遠都是個人利益最大化的在爭民主
藍字部份保皇黨唔係一樣咩?

引用:
原帖由 hk_hacker 於 2015-11-15 10:21 AM 發表
每日中東都唔少人死係以色列美國既炮火下,比巴黎恐襲,有過之而無不及,連小朋友都採取自殺式去復仇,可見仇口有幾大,而香港主要係西方媒體主導,君不見係中東死幾個美軍,好似好大件事,但死成村平民,報都無報導 ...

美國支持以色列逼害巴勒斯坦多年..
巴人小童都用石掟以色列人..
巴人婦女用刀刺..
咩係因果
美國佬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]