• 瀏覽: 3,204
  • 回覆: 37
法國受恐怖襲擊死亡人數達170人很值得傷心,我看見100毛由紅色變了黑色,而不敢抽水法國,如同宗主國受襲。我就奇怪,當日天津爆炸時抽水話淘寶貨收不到,又話咩中國制造的會爆炸,大家都死人,天津死得仲多,為什麼洋人的命就比大陸人值錢?有心去看回蘋果當日的網民留言,大唱喜氣洋洋,這是人來的嗎?

佢地呢尐咪150年殖民教育下嘅洋奴心態

因為佢地認為天津爆炸係人禍,法國呢單係意外

說穿了,反共先有人睇

引用:
原帖由 alanluki 於 2015-11-14 11:25 PM 發表
因為佢地認為天津爆炸係人禍,法國呢單係意外

說穿了,反共先有人睇
佢地認為法國係意外...臨X希(毛記老闆)真係一隻忠心的外國狗.......

引用:
原帖由 chris1025 於 2015-11-14 10:49 PM 發表
法國受恐怖襲擊死亡人數達170人很值得傷心,我看見100毛由紅色變了黑色,而不敢抽水法國,如同宗主國受襲。我就奇怪,當日天津爆炸時抽水話淘寶貨收不到,又話咩中國制造的會爆炸,大家都死人,天津死得仲多,為什麼 ...
兩件事性質好唔同
津爆傷亡係因為有官員枉法、而儲存品的爆炸火花令人懷疑事件有更可怕的內情。
法國傷亡係因為人民死於襲擊。

引用:
原帖由 lolxxx 於 2015-11-15 01:28 AM 發表 兩件事性質好唔同津爆傷亡係因為有官員枉法、而儲存品的爆炸火花令人懷疑事件有更可怕的內情。法國傷亡係因為人民死於襲擊。
襲擊源於所謂的新聞自由......

天津爆炸係國家腐敗做成     
法國係由恐怖襲擊做成

恐怖份子襲擊導致無辜市民傷亡竟然同胡亂儲存爆炸品相提並論,左膠為咗抽水可以去到幾盡?

引用:
原帖由 共富黨 於 2015-11-15 03:28 AM 發表
天津爆炸係國家腐敗做成     
法國係由恐怖襲擊做成

中國的意外都是腐敗做成。法國政府不能有效阻止恐怖襲擊不是無能,相反中國政府就是無能。

ok。明曬。

引用:
原帖由 填不盡 於 2015-11-15 12:53 AM 發表

當日根本唔係講呢個話題——當日人人都問:點解危險品倉隔一條街居然可以起樓?
唔通我同填兄係生活於不同平行空間嘅香港??
我只係見好多人渣WC唱徐小鳳首歌

引用:
原帖由 填不盡 於 2015-11-15 00:53 發表
當日根本唔係講呢個話題——當日人人都問:點解危險品倉隔一條街居然可以起樓?
呢個情況
香港大把
不過黃絲帶當然唔會批評
因為係祖家批既

引用:
原帖由 填不盡 於 2015-11-15 13:02 發表
肯定係——你唔係活嚮你自己嘅幻想入面,就係改寫緊歷史。
唔緊要
請貼連結證明你所講

法國政府不腐敗,不派軍隊搞中東,有可能恐襲嗎?

還不是一樣的人禍!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]