• 瀏覽: 14,195
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 hoiwingn 於 2015-11-14 01:49 PM 發表 如果恐怖份子一定要搞恐襲,我寧願死既係始作俑既美國人而不是其他國家無辜既人
就算你有證據證明係美國佬做既
係咪每個美國佬有份呀

是的,美國是八國聯軍一份子。

樓主真蠢!你知唔知如果唔係美狗搞搞震,呢個世界會和平好多,佔中都唔會發生

引用:
原帖由 86台 於 2015-11-14 02:18 PM 發表

始作俑者唔係IS係老美

無佢老美中東國家唔會有內戰?

美國未立國前,當地有過多少次內戰?

歐洲同中東既戰爭從未停過

巴比倫,希臘,羅馬帝國,猶太教,天主教,基督教,穆斯林

根本有人就有戰爭,除非人類滅絕 ...
言下之意所有人類都該死?

美國是八國聯軍之一

引用:
原帖由 happyrab 於 2015-11-14 02:31 PM 發表
樓主真蠢!你知唔知如果唔係美狗搞搞震,呢個世界會和平好多,佔中都唔會發生

沒有美國, 都會有其他人搞搞震

ISIS 頭號敵人是包括中國人。只不過對付歐美比中國易。疆獨是ISIS 的其中一個主力。而且在中國也曾發動多次襲擊。ISIS 從來都沒給面子比亞州人。 中國人在中東也被綁架多次。

引用:
原帖由 K-dos 於 2015/11/14 14:27 發表
我唔信呢度有人支持ISIS, 根本ISIS反美歐俄日中。

我識香港人同情ISIS,好恐怖

引用:
原帖由 sosialwong 於 2015-11-14 02:05 PM 發表 哎喲, 唔好引人笑人講你又講, 唔知頭唔知路
你睇下isis用既係咩槍先啦,反智

引用:
原帖由 melancholic 於 2015-11-14 01:34 PM 發表
法國巴黎發生連環恐怖襲擊 過百人死 法國巴黎幾乎同時發生連環恐怖襲擊。一間劇院內多人被脅持,最終血腥落幕,人質全部被殺。路透社報道多宗襲擊合共至少140人死亡,美聯社就指有120人死亡,5名襲擊者被殺。當地警方 ...
恐怖帝國受恐怖襲擊
世人熱切期待。。。

引用:
原帖由 sosialwong 於 14-11-2015 14:05 發表 哎喲, 唔好引人笑人講你又講, 唔知頭唔知路
#16你同事嘅回應好啱你用
引用:
樓主,此網站化外之民及支持貪腐者衆,講多無用。當此班道德低下者沒其道理的時候,便開始轉移焦點,混餚視聽! 據朋友說多年如此。

引用:
原帖由 Super886 於 2015-11-14 02:34 PM 發表

沒有美國, 都會有其他人搞搞震
咁又係
人地唔殺你
你自己都會死
所以殺人應該係冇問題。。。

白痴,沒有美國做擋箭牌。目標就變成中國和香港了。你對ISIS 一點常識都沒。非回教就是敵人。中國香港成為目標是有可能的。
引用:
原帖由 曲亞團武大華 於 2015-11-14 02:19 PM 發表 沒有美國佬就沒有ISIS,原理等同沒有買賣就沒有大量的捕殺一樣!你話美國佬係唔係應該自己受返?

isis唔會炸尾國㗎!條靚點會炸大佬㗎!

美國受襲擊對全世界的安全都有好處!冤有頭債有主,中東的恐怖份子都是美國佬培養出來的,他們找對了對象美國就不會找其它國家出氣。

美國受襲擊對全世界的經濟都有好處!美國這個流氓國家不斷的搞QE去掠奪它國財產及資源,美國撚受襲擊它就無暇去搞人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]