• 瀏覽: 6,103
  • 回覆: 116
引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-16 04:56 PM 發表

錯, 我的邏輯是:

我說你不是香港人, 但你說是.

我再說若你是香港人, 請拿出身分證, 但你似乎做不到.
引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-14 08:00 PM 發表

夠膽做唔夠膽認?

用熊貓做相頭嗰兩個帳號, 係人都知係盲撐政府盲撐中央, 你有本事就舉個例你幾時鬧過政府或鬧過中央
錯呀。你邏輯是他是支持政府、中央政府的。

如果他沒有提出他有反對過(鬧過)政府、中央政府的證據出來,就證明他一定是喇。

所以,你的邏輯就是,你是借過我一億圓的。

如果你沒能提出你沒有借過我一億圓的證據出來,就證明你一定是借過喇。

呵呵,好清楚,呀,你沒能提出沒有借過我一億圓的證據出來,就證明你一定是借過喇。

引用:
原帖由 caledis 於 2015-11-10 21:13 發表 其實除咗強國有邊個反對?連南韓都冇乜出聲。
南泡菜無齣聲?
真係唔知你係唔係住石頭底下

引用:
原帖由 WongManTaks 於 2015-11-11 14:56 發表 你離題了你不反對 : "中國外交部精神分裂, 支持大陸一黨專政但又祝賀緬甸結束一黨專政!"?
你#24唔離題?

引用:
原帖由 lwh168 於 2015-11-16 07:27 PM 發表

錯呀。你邏輯是他是支持政府、中央政府的。

如果他沒有提出他有反對過(鬧過)政府、中央政府的證據出來,就證明他一定是喇。

所以,你的邏輯就是,你是借過我一億圓的。

如果你沒 ...
你寧願花時間唸咁耐寫咗咁多字都唔去搵一個你曾經反政府/中央或駁斥支持政府/中央嘅帖, 證明你未做過, 仲話你唔係盲撐?

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-16 09:07 PM 發表

你寧願花時間唸咁耐寫咗咁多字都唔去搵一個你曾經反政府/中央或駁斥支持政府/中央嘅帖, 證明你未做過, 仲話你唔係盲撐?
同一個邏輯,你沒能提出曾無借過我一億圓的證據出來,證明你一定是借過我一億圓喇。

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-16 09:07 PM 發表

請問做過 d 咩反事 ?
引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-14 04:32 PM 發表

有你地呢D盲撐自然會出現盲, 有咩出奇?   

引用:
原帖由 lwh168 於 2015-11-17 09:44 AM 發表
同一個邏輯,你沒能提出曾無借過我一億圓的證據出來,證明你一定是借過我一億圓喇。
你不斷講'一億圓'已經離晒題, 表明身有屎啦

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-17 05:06 PM 發表

請問做過 d 咩事 ?
引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-14 04:32 PM 發表

有你地呢D盲撐自然會出現盲反, 有咩出奇?  

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-17 05:06 PM 發表

用來證明你的邏輯是狗屁邏輯呀。

引用:
原帖由 lwh168 於 2015-11-17 05:16 PM 發表
用來證明你的邏輯是狗屁邏輯呀。
你無中生有'一億圓'又點'證明'我係狗屁邏輯呀?

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-17 05:59 PM 發表

比喻都理解唔到.....

引用:
原帖由 diverstranger 於 2015-11-17 06:19 PM 發表

比喻都理解唔到.....
分身都救你唔到.....

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2015-11-17 05:59 PM 發表

按你邏輯,只要是你無法提出你沒有借過一億元的證據出來,那就是一定是曾向我借過一億元嘛。
正如,你說我沒有提出過『鬧』過(反對過)政府及中央政府,就必然是【盲撐】他們哦。

所以,我說,你向我借過一億元,你沒有提出你拒絕向我借過一億元的證據出來,那就是一定是曾向我借過一億元羅。

引用:
原帖由 lwh168 於 2015-11-17 07:36 PM 發表
按你邏輯,只要是你無法提出你沒有借過一億元的證據出來,那就是一定是曾向我借過一億元嘛。
正如,你說我沒有提出過『鬧』過(反對過)政府及中央政府,就必然是【盲撐】他們哦。

所以,我說,你向我借過一億元 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]