• 瀏覽: 32,598
  • 回覆: 171
  • 追帖: 5
+6
引用:
原帖由 將軍澳好好住 於 2015-9-18 11:18 PM 發表
若果中美開戰, 俄佬必會食埋中國
土地有核污染,送都未必有人要

引用:
原帖由 不G道 於 2015-9-18 22:42 發表
一粒氫彈 命中的話, 死 幾十萬~幾千萬人 ( 前蘇聯 研究過 10億噸級 氫彈)

真係 1個鐘 內 決勝負.......
最強個沙皇彈個只50百萬噸
幾得得來10億噸?

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2015-9-18 11:53 PM 發表

最強個沙皇彈個只50百萬噸
幾得得來10億噸?
聞說

有研究

但 最後 唔敢造出來........

笑話,地球可以承受到2個核大國互轟咩?
我返而想知地球因核武毀滅煙滅,引力失衡,導致會對太陽系什至太陽系所在嘅銀河系有咩影響

引用:
原帖由 tinpingest 於 2015-9-19 12:29 AM 發表
笑話,地球可以承受到2個核大國互轟咩?
我返而想知地球因核武毀滅煙滅,引力失衡,導致會對太陽系什至太陽系所在嘅銀河系有咩影響

對比 太陽 /太陽系 ,地球質量 極極極其細 -------->消失與否 對 太陽系 毫無影響

而且 地球本身 就係一個大鐵球,就算用盡所有核彈,都 無可能 炸爛地球

引用:
原帖由 將軍澳好好住 於 2015-9-18 11:18 PM 發表
若果中美開戰, 俄佬必會食埋中國
你有病?講在地球受吾起五個大核彈 含家產 俄佬邊有命食中國。睇精神科拉

真係互射核彈,中國本土中哂美國佬核彈玩完滅國,中國射過去全部俾美國佬中途攔截哂係太平洋上空爆炸,美國佬本土無事,但結果都係無咩分別,只係一個死得快d一個死得遲d咁解!

俄國又想借錢了……

引用:
原帖由 將軍澳好好住 於 2015-9-18 23:18 發表 若果中美開戰, 俄佬必會食埋中國
最白癡既都會打美國先

講黎講去, 都係想話中國d武器唔夠勁, 要向俄國買多d啫.

中美若核戰,有信仰的就各自禱告吧。

中美核戰, 美國死1次, 中國死100次....就係咁簡單 不過美國行民主, 所以1次都唔死得....結局無人嬴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]