• 瀏覽: 2,396
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 阿聞 於 2015-8-19 06:55 PM 發表

有片就可以拉埋一齊講? 你都要睇下段片係咩內容, 有咩關係先得啦! 如果你咁都覺得有關係, 咁你不如話日本都會步天津後塵, 因為日本有套卡通叫龍珠, 入面有個角色叫天津飯.
段片內容咪講梁振英讚天津要學習天津囉, 你盲咗定聾咗?

引用:
原帖由 蒸鷹大屍 於 2015-8-20 04:27 AM 發表
段片內容咪講梁振英讚天津要學習天津囉, 你盲咗定聾咗?
學習天津=要將危險品放近民居???
學習美國=警察可以亂槍掃射???
學習日本=香港成為AV之都???

學習天津=要將危險品放近民居??? => 難道冇可能?
學習美國=警察可以亂槍掃射??? => 那裡的警察可以亂槍掃射而不須坐監?
學習日本=香港成為AV之都??? => 日本有AV產業, 並非AV之都, 就算是AV之都, 亦不是壞事

引用:
原帖由 蒸鷹大屍 於 2015-8-20 08:58 AM 發表
學習天津=要將危險品放近民居??? => 難道冇可能?
學習美國=警察可以亂槍掃射??? => 那裡的警察可以亂槍掃射而不須坐監?
學習日本=香港成為AV之都??? => 日本有AV產業, 並非AV之都, 就算是AV之都, 亦不是 ...
危險品近民居?只要在你的前面起野,
都俾尊貴的議員吵到拆天啦。
你唔係未睇過/聽過白人警察射殺黑人,
最後無罪釋放既新聞掛。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2015-8-20 09:24 AM 發表

危險品近民居?只要在你的前面起野,
都俾尊貴的議員吵到拆天啦。
你唔係未睇過/聽過白人警察射殺黑人,
最後無罪釋放既新聞掛。

只要政府提出, 自然有班保皇狗護航.白人警察射殺黑人,次次都最後無罪釋放咩?等於你地話香港人當所有自由行都通街痾屎?

引用:
原帖由 蒸鷹大屍 於 2015-8-20 09:32 AM 發表
只要政府提出, 自然有班保皇狗護航.白人警察射殺黑人,次次都最後無罪釋放咩?等於你地話香港人當所有自由行都通街痾屎?
得就係你屋企前面起左層四十層高的公屋啦。
近幾年,政府提出的,乜都俾泛民狗反對就真。

明的。
白人警察無罪釋放是個別事件。
大陸人通街柯屎是冰山一角那嗎。

一次電梯夾死人,
d黃屍已經出黎抽水說,大陸日日都有電梯夾死人啦。

引用:
原帖由 iamfire2 於 2015-8-20 10:16 AM 發表
學習天津系城規劃,爆炸系管理不善或有人貪污

咁學印度一人一票選特首,咁要學理,市民都要學埋點樣民主輪姦女性?

喺印度輪姦女性係合法咩?

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2015-8-20 09:43 AM 發表

得就係你屋企前面起左層四十層高的公屋啦。
近幾年,政府提出的,乜都俾泛民狗反對就真。

明的。
白人警察無罪釋放是個別事件。
大陸人通街柯屎是冰山一角那嗎。

一次電梯夾死人,
d黃屍已經出黎抽水說, ...
保皇狗乜都支持已經無人不知啦.

你知白人警察無罪釋放是個別事件就唔應該出#17帖啦.

日日電梯夾死人係男屍狗屈黃屍啫.

引用:
原帖由 蒸鷹大屍 於 2015-8-20 10:25 AM 發表
保皇狗乜都支持已經無人不知啦.

你知白人警察無罪釋放是個別事件就唔應該出#17帖啦.

日日電梯夾死人係男屍狗屈黃屍啫.
西毛狗乜都逢中必反,逢政府必反,已經無人不知。
個別事件係我代黃屍講姐。
出帖說電梯日日夾死人的是男屍???你都得啦

引用:
原帖由 蒸鷹大屍 於 2015-8-20 10:19 AM 發表
喺印度輪姦女性係合法咩?
依家中國又有話唔拉相關人士咩?
只不過。。。。拉到乜人,你們都會銳是權力鬥爭囉

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2015-8-20 10:33 AM 發表

西毛狗乜都逢中必反,逢政府必反,已經無人不知。
個別事件係我代黃屍講姐。
出帖說電梯日日夾死人的是男屍???你都得啦

政府養住一班保皇狗, 可能你太背唔知啦.

根本冇人出過帖說電梯日日夾死人, 係男屍狗屈人, 一定要指證.

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2015-8-20 10:44 AM 發表

依家中國又有話唔拉相關人士咩?
只不過。。。。拉到乜人,你們都會銳是權力鬥爭囉

如何推斷我想講中國有話唔拉相關人士?

引用:
原帖由 蒸鷹大屍 於 2015-8-20 10:58 AM 發表
政府養住一班保皇狗, 可能你太背唔知啦.

根本冇人出過帖說電梯日日夾死人, 係男屍狗屈人, 一定要指證.
政府keep住一班同佢相同理念的人,有乜問題呢?
同政府理念相同的人,就是狗???
咁或者係啦。
你們心目中,不反中,不反共,已經是狗。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]