• 瀏覽: 29,596
  • 回覆: 167
  • 追帖: 2
good news. no war please

美國唔識打衛星咩??  80年代已用 F15 戰機外掛一支導彈直接飛到大氣層發射 ,   幾年前都用過神盾艦在海上發射打下

引用:
原帖由 DTTN 於 2015-8-4 09:40 AM 發表

又講呢啲,可能有某些敗類用身份係商場上撈唔少油水,但軍事上係用國家錢,高官財產在外國關條L事

傑青吾講呢啲仲有乜識講,其實習大已經落左order高官如果想保住烏紗,家人讀完書之後要馬上回國,我有個官二代朋友讀完書就馬上回國。不過傑青又點會知因為毒果都冇講

引用:
原帖由 DTTN 於 2015-8-4 10:32 AM 發表
當你有錢時財產便會分佈國外分散風險,不論正途與否,每一國家的國民都會咁做,尤其國債嚴重稅收重的國家,你自己很有米都會咁做吧http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg
美國人將財產分散全世界叫分散投資,大陸人將財產分散投資叫逃出中國
總之洋人做甚麼都是有道理的,中國人就算做一樣的事都是不對的,十分忠心的洋奴本色

何來震驚美國??

引用:
原帖由 kingking99 於 2015-8-4 11:02 AM 發表
美國人將財產分散全世界叫分散投資,大陸人將財產分散投資叫逃出中國
總之洋人做甚麼都是有道理的,中國人就算做一樣的事都是不對的,十分忠心的洋奴本色
C兄吾係而家先知呀,有個鬼佬痾督z大把WC傑青仆倒去搶住食呀

引用:
原帖由 06VV 於 2015-8-4 10:56 AM 發表 美國唔識打衛星咩??  80年代已用 F15 戰機外掛一支導彈直接飛到大氣層發射 ,   幾年前都用過神盾艦在海上發射打下
老美得無人會反駁,但老美為保持霸權地位,中共掌握到反衛技術,對老美黎講係極大威脅,老美依家戰爭比中共更加依賴衛星。

除左老美同俄羅斯,中國係第三個有反衛技術並可靠地成功擊中。

大家就承認中國科技不及美國吧,好等美狗打多次飛機

中華民族要自強不息!

引用:
原帖由 skyline1123 於 2015-8-4 11:10 AM 發表 大家就承認中國科技不及美國吧,好等美狗打多次飛機
正常人都知中共科技不及美國係好正常,唔知反中人士點解會拎美國仲勁黎反擊。

究竟佢地潛意識係咪因為知道中國會超越美國所以會拎一個咁正常既事黎做攻擊武器。

做數做到咁唔知醜,令人震驚

引用:
原帖由 睇盤傻瓜 於 2015-8-4 11:19 AM 發表

正常人都知中共科技不及美國係好正常,唔知反中人士點解會拎美國仲勁黎反擊。

究竟佢地潛意識係咪因為知道中國會超越美國所以會拎一個咁正常既事黎做攻擊武器。

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/andr ...
池中無 魚蝦自大

大大給力。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]