• 瀏覽: 422,086
  • 回覆: 1,526
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 天外有天le 於 2015-2-19 11:49 PM 發表

佢只係特登開多個2015嘅戶口,你翻查吓其實佢有好多個戶口而家係正常嘅
你都俾版主ban過 6,7 次啦下話

引用:
原帖由 x747x 於 2015-2-20 05:25 AM 發表

其實只要互相尊重,避免謾罵侮辱, 不論係玩定係工作都無所謂。

係玩嘅,唔會太認真參與罵戰;係工作嘅,版主嚴打對罵,佢地都會小心啲,避免自己想宣揚出去嘅信息被屏蔽。

http: ...

良藥既苦口 ,虛納百川懷…..兄台係真君子

,一朝被蛇咬十年怕草繩…..大有人在啊

所以樓主要捍衛香討利益與存在的合理性
我相信樓主的智慧 ,魄力及策略

有道是….雖無刎頸交 ,卻有知心友
關於版友大少奶係小弟偶像
雖則反應強烈了一點

但每個關鍵處都寫得引人入勝
緊扣讀者心弦 ,不可多得既文筆

引用:
原帖由 123people 於 2015-2-19 02:29 PM 發表
平日真係好少見不文兄發言啊!

仲記得123兄俾人追幾頁

係都要你認同佢既論點

而那位仁兄根本唔知講咩

讓人好笑的心酸

引用:
原帖由 RagingFlames 於 2015-2-20 09:02 AM 發表 LEXA 唔係俾香討炒左咩
有這個説法 但有人詢問之后
版主否認

至於離開新聞版就等于被炒我唔䛊答你囉

引用:
原帖由 天外有天le 於 2015-2-20 01:03 PM 發表 我未見過有人被炒個名會仲喺版主列,仲要係喺時事新聞版嘅版主列
?�掛名不上崗

引用:
原帖由 偉不文 於 2015-2-20 11:21 AM 發表 仲記得123兄俾人追幾頁係都要你認同佢既論點而那位仁兄根本唔知講咩讓人好笑的心酸
唔記得喇……哈哈

引用:
原帖由 天外有天le 於 2015-2-20 01:11 PM 發表 會有機構將已炒嘅人仲掛個名上去嘅咩???!!!
我劈頭咪講左我唔䛊答囉

要點樣解讀就看倌們自行理解呀下

引用:
原帖由 打雜b 於 2015-2-20 12:59 PM 發表

有這個説法 但有人詢問之后
版主否認

至於離開新聞版就等于被炒我唔䛊答你囉

其實大家點解對所謂義工行政人員有咁多解讀,其實我地一字咁淺。「邊個得聞就邊個來搞」,從來冇咩政權更替
另一個會員仲多幻想,咩邊個鬥邊個又邊個下場,用咁思維分析政治就大檸樂加冰囉
所以我開個意見貼,一則收集意見,二則讓大家對版主每日行政思維,進行同步思考

即係點,簡單點,你地日日知版主點解咁做會點做,咪冇猜測冇唔公平感囉
我本身在現實世界行政都係咁,將所有決策構交給下屬,每個決定都按大家意思去執行
即係,人人都落了注在這個行政管理系統上,就必然會傾力守護

咁我咪好得閒囉,做管理愈得閒就愈成功,可以去劈酒嘛......

引用:
原帖由 天外有天le 於 2015-2-20 01:46 PM 發表 以前寶馬講過,親左嘅話我幫右,親右嘅又話我幫左,咁其實即係證明我中立囉
睇咗咁多回貼,到今日仲係有人埋怨緊版主處理不公,所以咪建議將檢舉既過程同名單可公開查閱,或類似方法,免得大家有無謂既誤會,更令有意歪曲者無言以對,又可確立香討公平既社會認受性!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]