• 瀏覽: 164,079
  • 回覆: 943
  • 追帖: 9
我對這個帖子有異議,特向您檢舉

你班moderator 係唔係路架, 假新聞都唔回收 , 冇回應冇做野 , 俾小小承擔得唔得呀 ?? 收左維穏費呀??

引用:
原帖由 nopp 於 2014-10-6 08:00 PM 發表
我對這個帖子有異議,特向您檢舉

你班moderator 係唔係路架, 假新聞都唔回收 , 冇回應冇做野 , 俾小小承擔得唔得呀 ?? 收左維穏費呀??

以前我只係插5毛,  以家要插moderator
又唔做野又唔還拖即係點呀.
狗比人打都要咬人啦,  你班moderator 有冇自尊架

你班人禁我言,刪我account 啦, 等全部人都知你地有幾 bias 啦
雖然尼度7成都係5毛

其實而家香土,除左5毛自J要出糧,仲有就係你同我呢類人士,然後根本冇正常香港人睇的,放心啦
引用:
原帖由 nopp 於 2014-10-6 20:03 發表

以前我只係插5毛,  以家要插moderator
又唔做野又唔還拖即係點呀.
狗比人打都要咬人啦,  你班moderator 有冇自尊架

引用:
原帖由 NGCNGC 於 2014-10-6 08:08 PM 發表
其實而家香土,除左5毛自J要出糧,仲有就係你同我呢類人士,然後根本冇正常香港人睇的,放心啦
真係俾你KO.

引用:
原帖由 NGCNGC 於 2014-10-6 07:31 PM 發表
大鑊了,岩岩睇到國內論壇有人占領深圳
肯定半日內槍斃哂

堅持留守嗰班90後廢青學生 係咪有家歸不得 俾屋企人趕咗出嚟但係又唔好意思講出口=.=

引用:
原帖由 bhbhbhbh 於 2014-10-6 08:08 PM 發表
學聯千其吾好走!走就衰仔啦!玩多2年先啦,驚死就好様衰!

"學聯"統戰中

可能以後會出現 "學聯" 出面吊七 教協,港台

黨成功收復旺角,解放全港

救山火用直升機
照頭淋鹹水
壞手機

依家學生哥真係當自己已經係香港未來主人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]