• 瀏覽: 300,143
  • 回覆: 3,053
  • 追帖: 34
引用:
原帖由 HarrisV 於 2014-10-4 01:26 AM 發表

冇腦兼白痴?
點夠你地班人去支持暴力打人冇腦?

佔中d人又冇用暴力 ?

又話支持民主支持公平,
點解唔一視同仁, 你唔留言吊下班佔中人仕呢 ?

雙重標準 !!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 o_0 於 2014-10-3 04:31 PM 發表

同我踢死佢
踢走佢地!!!踢..死 !! 唉 !! 班友真係抵能死 !!

回覆 引用 TOP

由一日, 兩日, 三日. 直到無期. 係咪要有係跳樓訓係佔中者中間佢地至會走呀..

回覆 引用 TOP

都佔左咁多日,沉默的市民都嬲啦。收手啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HarrisV 於 2014-10-4 01:18 AM 發表

姐係你既潛台詞都認為動武係唔岩啦
咁點解而家又要將呢班反佔中人士動武既行為合理化 甚至加以讚賞?

更何況大部份學生都係和平集會...

和平集會無問題,但集會集到做路霸,阻住市民日常生活返工返學搵食,影響到咁多人唔通就無問題?你班學生唔洗做無錢洗無飯開就可以問老豆老母拎錢,要養家養自己既人,無錢開飯生活係咪問你班學生攞?全面民主了係咪又可以更美好,保證個個豐衣足食? 伊拉克都民主十年了,又多石油,照計都應該人人豐衣足食,但現在的下場又如何?重有大把例子都廢9事講 如學生們平日多看點世界時政新聞同歷史多點思考,就唔會今日落得做政棍的政治棋子,做可憐的爛頭卒

當現今世上那此忽然民主的國家,在我有生之年可以繁榮穩定富強起來,我才會相信民主這玩意,但現在就不好意思,我還不相信這一套!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 讓球達人 於 2014-10-4 01:27 AM 發表

講道理, 講合理性, 唔夠人講....
就用好可憐既語氣, 扮委屈,  什麼"最可悲係呢度............"

發神經, 你地班乳臭未乾比父母寵壞既怪物就真係可悲 ! 是非不分 !!
可憐緊你呀 睇唔明仲以為人扮可憐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crycry627 於 2014-10-3 04:30 PM 發表

仲多謝警察 班友識得架
吾好甘傻甘天真 你估真係自發既咩
信,今天的反佔中人士,已被政府利用,使徒行者裡所講的,幾萬警察裡有部份是黑警,不是純創作,應該有依據。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 讓球達人 於 2014-10-4 01:27 AM 發表

講道理, 講合理性, 唔夠人講....
就用好可憐既語氣, 扮委屈,  什麼"最可悲係呢度............"

發神經, 你地班乳臭未乾比父母寵壞既怪物就真係可悲 ! 是非不分 !!
其實點解你地咁重視夠唔夠人講呢一點?
我同你立場唔同 一定唔會有共識 香討新聞版一向都係集中住一班反泛民既勢力 十把口對一把口 口氣都臭過人啦 再加上你地所謂既真理就只有你地腦中既圖像 永遠容納唔到另一方既意見 所以在你地眼中只會有自己贏人地輸呢個概念.

至於 邊個乳臭未乾 字裡行間你既個人素質都表露無遺 相信閣下都有一定年齡 記住 唔好仲"乳臭未乾" act like a man & speak like a man

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tracyfuk5126 於 2014-10-4 01:32 AM 發表

on9仔!佢地阻到人搵食!人地仲吾開你拖丫?你五好傻啦!

阻人搵食,就大晒,可以公然傷害人甚至殺人都得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HarrisV 於 2014-10-4 01:35 AM 發表

其實點解你地咁重視夠唔夠人講呢一點?
我同你立場唔同 一定唔會有共識 香討新聞版一向都係集中住一班反泛民既勢力 十把口對一把口 口氣都臭過人啦 再加上你地所謂既真理就只有你地腦中既圖像 永遠容納唔到另一方既 ...
指鹿為馬
https://www.youtube.com/watch?v=dfUTqQmF_vU&feature=youtu.be&app=desktop

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HarrisV 於 2014-10-4 01:26 AM 發表

冇腦兼白痴?
點夠你地班人去支持暴力打人冇腦?

阻人搵食,尤如殺人父母

回覆 引用 TOP

學聯仔應該見好就收
而家真正擾民

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]