• 瀏覽: 15,106
  • 回覆: 124
  • 追帖: 2
打 game 都講正字,唔好啦
引用:
原帖由 masa.tse08 於 2014-7-16 03:55 PM 發表

我同意 CHING 既睇法, 不過喺呢個帖入面我希望講返 GAME BOY 遊戲多啲

厘D細佬唔識寶,大過知道好多舊野係寶…賣到錢!

最好玩既機械人大戰梗係 機戰F
RPG: romancing saga 3 / Final Fantasy 5/6/7
Bio Hazard 1/2
惡魔城

引用:
原帖由 dralpha 於 2014-7-16 08:33 PM 發表
最好玩既機械人大戰梗係 機戰F
RPG: romancing saga 3 / Final Fantasy 5/6/7
Bio Hazard 1/2
惡魔城
Gameboy 仲有 ... 俄羅斯方塊 ...

當年saga有部彩色的,好似叫game gear, 不過D人係都鍾意玩黑白的game boy, 唔知點解?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2014-7-16 02:59 PM 發表
仲有Casio 隻經典嘅打怪獸計數機MG-880!咁咪要世界未日?

呢個好玩呀..首音樂我仲記得..

引用:
原帖由 1frankz 於 2014-7-16 07:38 AM 發表
我都仲有部 "過橋抽板" 同 "高空擲物"
仲有八爪魚,扑傻瓜...唔知大家記唔記得..

引用:
原帖由 mousehunter 於 2014-7-16 08:44 PM 發表
當年saga有部彩色的,好似叫game gear, 不過D人係都鍾意玩黑白的game boy, 唔知點解?
即係好似Sony playstation 1 贏左Sega Saturn, 人係玩好Game, 不是玩好機呀.
當年個個話Saturn 好有拳皇, 但我就估playstation 一定贏., 因為有Square加入 P.S. 出 F.F.7 .

Gameboy 果時我玩 熱血足球, 都吾知幾過癮 ...http://n2.hk/d/images/smilies/default/lol.gif
Tetris 我都爆過機.

而家平板game, 邊係game 呢架, 男仔仲玩果d 拍拍機真係........

細個都有Casio 隻經典嘅打怪獸計數機MG-880! 而家二手仲好貴.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]