• 瀏覽: 35,690
  • 回覆: 353
  • 追帖: 2
其實他心地善良,老一輩看盡了共產黨的醜惡,怕佔中會屠城,不過今天佔中的人,可能幾十年後做大官都未定,好似曾健成,或者益下個仔,好似吳亮星條仆街咁

回覆 引用 TOP

假民主, 文革式批鬥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KV8102 於 2014-6-30 05:32 PM 發表

香港民間團體發起「和平佔領中環」爭取普選權利,雖然還沒有確切「佔中」日期,但已有團體表示將於明日7.1遊行結束後提早「佔中」。而「佔中」也引發正反兩極意見,香港資深女星馮寶寶透過友人臉書表達反對「佔中」意 ...
支持寶寶姐講出好多香港人嘅心聲

回覆 引用 TOP

哪根蔥係台灣用語,不是香港人一般講嘅你老幾,毒果露餡了。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 muumuu 於 2014-6-30 08:05 PM 發表

香港女兒有好多人, 唔係得你一個

咁又係,連林慧思老師咁嘅品行都可以話係,
真係幾乎全部女性都有資格!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lokloklok2 於 2014-6-30 07:49 PM 發表

港式文革出現好耐啦,你一反對泛民就圍你兇你,Gem,焦媛,今次到寶寶姐

蕉媛係邊個高志森條女是也

高志森係邊個、果個龍乜基金受助人也

攞左3百萬去加拿大賣廣告

邊個幫佢攞?文濺聯是也

蕉媛有利益申報嗎

散中散既散戶就係我

回覆 引用 TOP

正如哥頓哥咁講

世界變了樣

helping one person might not change the world
but it could change the world for one person

回覆 引用 TOP

寶寶姐出道時, 你地都唔知喺邊, 佢都未資格講嘢, 我唔覺得仲有邊位有資格lor

回覆 引用 TOP

所以重叫我地撐普選! 我諗用番我地香港獨特港式民主一言堂,到其時重大獲過共產黨!

回覆 引用 TOP

支持寶寶姐講出好多香港人嘅心聲 x 22

回覆 引用 TOP

香港人認識她的多過識佔中三屎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CC388 於 2014-6-30 08:39 PM 發表 [img]htt[url]p://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]支持寶寶姐講出好多香港人嘅心聲 x 22
X3

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 守法者 於 2014-6-30 08:46 PM 發表
香港人認識她的多過識佔中三屎

我睇過馮寶寶嘅戲
但佔中三屎只知帶妖亭

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]