• 瀏覽: 13,516
  • 回覆: 160
引用:
原帖由 深思 於 2014-6-10 11:30 PM 發表
——支持香港抗擊非典。2003年上半年,非典疫情肆虐香港,不僅危及香港同胞的生命健康,而且使尚未完全擺脫亞洲金融危機影響的香港經濟雪上加霜,通貨緊縮,市場蕭條,失業率上升至8.7%。為保障香港同胞生命安全,幫 ...
懦夫政權完全冇提自己瞞疫

國家和平崛起; 壯志欲酬;
是你締造盛世; 迎來美好的時候;
黨啊; 黨啊; 我親愛的黨啊;
你是我們的領路人; 我們永遠跟你走;
跟你走

當年SARS令香港失去不少人性命啊... 香港也是因為來自內地的染病人士而受到影響呢...

呢d野應該由有權威代表性既世界衛生組織出白皮書, 國內白皮書出都晒9氣啦

班畜牲五毛狗仲未夠鐘開工咩??

引用:
原帖由 迪基亞古獸 於 2014-6-10 09:55 PM 發表
國務院白皮書除列出一國兩制、高度自治在中央眼中的定義外,部分內容更吹噓內地多年來如何「幫助」香港,除指出中央設立自由行振興本港經濟,又稱2003年支持香港對抗沙士,「為保障香港同胞生命安全,幫助香港經濟走 ...
吊七共剷黨啦, 成班食屎狗, 貪污腐敗

引用:
原帖由 老爺你跌左5毫 於 2014-6-10 11:34 PM 發表
懦夫政權完全冇提自己瞞疫
只會屠殺要自人民政權, 有撚用呀!

大話之國絕對走唔甩你個份

去屌毒果妓者你老母啦。
03年根疫情開始時候根本冇通報機制,何來隱瞞? 
香港歷史上鼠疫橫行,要搞到電燈柱卦老鼠籠,搜集老鼠屍體的時候,又有冇通報大陸呀? 冇通報又係未隱瞞疫情呀,去舔你朽木個毒果西西啦。

你香港地豬流感、香港雞流感,又有冇主動通報呀?

大陸人無知先會信!

引用:
原帖由 迪基亞古獸 於 2014-6-10 09:55 PM 發表
國務院白皮書除列出一國兩制、高度自治在中央眼中的定義外,部分內容更吹噓內地多年來如何「幫助」香港,除指出中央設立自由行振興本港經濟,又稱2003年支持香港對抗沙士,「為保障香港同胞生命安全,幫助香港經濟走 ...
阿爺無故發表白皮書是否有違《中英聯合聲明》﹖不可以這樣子的啊!你無故立一些規條這怎可以﹖

遲些會否有綠皮書、黃皮書呀﹖阿爺這樣太無恥!

引用:
原帖由 明月照溝渠 於 2014-6-10 11:56 PM 發表

阿爺無故發表白皮書是否有違《中英聯合聲明》﹖不可以這樣子的啊!你無故立一些規條這怎可以﹖

遲些會否有綠皮書、黃皮書呀﹖阿爺這樣太無恥!
阿爺話來緊七色彩虹書乜色書更無恥陸續有來!

一切以黨國的利益為重!
先軍政治萬歲!
主體思想萬歲!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]