• 瀏覽: 416,238
  • 回覆: 1,126
  • 追帖: 31
引用:
原帖由 wccitycc 於 2014-5-12 06:31 PM 發表
點解冇人起個港男底?!
事件真相經高登仔調查後,原來係鬼仔David自篇自導自演,目的係為拍片上Youtube呃view及侮辱亞裔男性。

真相係兩女一早同兩洋人係認識,洋人David,派準教師Tammy及空姐關小姐出去認識條港男,再拍片影佢點樣係港男身上搶走佢剛認識的女仔。
目的是渲染亞裔女性面對白種男性時的性開放,以及渲染白種男性比亞裔優勝的種族主義

由於高登仔一開始起David底時,已由其Fb留言丶其Youtube留言及某外國討論區的留言紀錄中,掌握到上述論點的證據,所以事件才在高登仔眼上升到亞裔民族榮辱

而兩名中國籍女子,事件中證實知情及積極參與,尤其當中一人為準教師,所以高登仔才因其「師德」才開始報復性起底。另案中中國籍男子,為案中唯一無辜者,所以不作起底。
另,在高登仔起底的最開始階段,兩西人已被起底至其家鄉了

所以一般網民以為高登仔只罵本地人,只是一般人無去高登爬文

引用:
原帖由 Serotonin 於 2014-5-12 06:48 PM 發表

駛唔駛捉兩條港女上立法會解話, 仲要用特權法查下兩條港女點解唔俾港男優先屌

咁洗唔洗好似"港人港地"咁立法"港男港女"

跟住外國人攪港女要比雙倍印花稅????

鬼佬版龍心...lol

鬼佬食5到新鮮,回頭篤鹹魚都好。��

自作自受, 能怪誰

引用:
原帖由 s180 於 2014-5-12 06:13 PM 發表 呢兩條女真係連雞都不如
更係,佢地係慰安婦。

引用:
原帖由 freemond 於 2014-5-12 06:50 PM 發表 條機長馬拉佬黎既,D空姐唔啱
副機師食金髮乘客

附件

scaledBitmap13998927049980.jpg(13.07 KB)

cheap飛鷄.

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2014-5-12 05:19 PM 發表
講真定講笑呀?

咁既樣都有人爭? 飲大咗睇唔清楚?
以一個路人來睇。不過不失啦。
多年前有個fd成日話呢個豬,果個扒。最後到佢拖條女出來,豬到呢!!!
我諗你就係呢種人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]