[本港新聞評論] 網民熱話:夜場爭女洋漢解畫 兩港女慘被起底

香港之死因 :
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23085004
熱賣及精選
其後他倆試圖結識其他女生,當兩名港女在等待他們回來時,遇上片中的港男...

兩位lady係到等人番轉頭執自己......

南韓足球三大絕招:  1:肘批面部  2:腳踢後腦  3:拳打氣門
         二大必殺技:  1:黑哨護體  2:對方入球無效

南韓足球簡直係亞洲恥辱,足球圈既污點
睇片:http://www.youtube.com/watch?v=ddUKHMLAckE

違規內容

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pamlover1234 於 2014-5-12 05:48 PM 發表

好明顯系兩條女出去等,以為等唔到佢地出黎,arm arm 好有條仔溝跟自己,咪順便上馬,點知入面個兩件white trash 食唔到其他女,咪返黎搞到爭件豬扒咯。

我相信佢應該系CX自動辭職。。傳到甘,MUT面都冇嗮 ...
可能係公司內部文化呢 可能仲比前輩讚咁快融入公司

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pamlover1234 於 2014-5-12 05:48 PM 發表
好明顯系兩條女出去等,以為等唔到佢地出黎,arm arm 好有條仔溝跟自己,咪順便上馬,點知入面個兩件white trash 食唔到其他女,咪返黎搞到爭件豬扒咯。我相信佢應該系CX自動辭職。。傳到甘,MUT面都冇嗮 ...
即係2條女玩9坡仔la.重話自己慘

回覆 引用 TOP

香港之死因 :
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23085004
香港之死因 :
引用:

好明顯系兩條女出去等,以為等唔到佢地出黎,arm arm 好有條仔溝跟自己,咪順便上馬,點知入面個兩件white trash 食唔到其他女,咪返黎搞到爭件豬扒咯。

我相信佢應該系CX自動辭職。。傳到甘,MUT面都冇嗮 ...
如果真,呢兩條女真係乜面都無哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 廣州熊貓4 於 2014-5-12 05:53 PM 發表
可能係公司內部文化呢 可能仲比前輩讚咁快融入公司
機司未食過,就出去比人食,一定炒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cindykwong 於 2014-5-12 05:54 PM 發表

即係2條女玩9坡仔la.重話自己慘
係鬼仔玩弄兩條女身體, 兩條女玩弄坡仔感情

回覆 引用 TOP

出黎講句一早就認識,咪變成唔係ONS,好讓兩條賤西易落台囉

如果真係一早認識,鬼佬就唔會問條女選邊一個
而條女亦唔會講句 Choose the white 啦
真係當人白癡架咩?想搵落台階就真

有時候西人真係得個外表,腦袋卻柒得可以

咪再改我資料

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新人 於 2014-5-12 05:56 PM 發表

機司未食過,就出去比人食,一定炒
學前班, 提升學習社/口交能力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s180 於 2014-5-12 05:57 PM 發表

出黎講句一早就認識,咪變成唔係ONS,好讓兩條賤西易落台囉

如果真係一早認識,鬼佬就唔會問條女選邊一個
而條女亦唔會講句 Choose the white 啦
真係當人白癡架咩?想搵落台階就真

有時候西人真係得個外表, ...
一早識就唔係ONS?? 即係SEX PARTNER?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。