• 瀏覽: 179,746
  • 回覆: 9
  • 追帖: 17
請問大家願意幫個忙嗎?很簡單!就是萬一我有什麼三長兩短,聯署到學校為我平反好了。

如果林癲雞真係有咩三長兩短,
本人絕對願意俾$0.5帛金出席佢ge喪禮

獲朵忽

引用:
原帖由 牛一之星 於 2013-7-29 04:49 PM 發表
成件事真係好好笑~
一個傻婆罵反法輪功果班癲佬, 之後罵埋警察, 個警察又冇傷又冇癲又冇拉人, 反而有一大班"閒"人, 又要起人底又要投訴又要上討論區日寫夜寫
呢D叫正義呀? 叫好打不平呀? 咁得閒咁有心, 幫阿婆執紙 ...
閣下都好得閒响處打咁多隻字喎

不需要問前因後果及背景,
只係辱罵為難警員,
阻差辦工,
當眾大叫大嗌講粗口發花癲,
已經冇資格為人師表!

引用:
原帖由 taotao3302 於 2013-7-31 10:38 AM 發表
請大家廣傳.

各位兄弟姊妹,【十八區家長及教師聯會將牽頭於八月四日Sunday下午一時四十五分至五時在旺角行人專區舉行簽名運動聲討該粗口林老師的行為。】
因住調理農務系帶埋 '一樣咁癲' ge老公去買餸路經時突然又發花癲,
手舞足蹈咁大叫人生左右銘 : wtf, 八公, 八婆, 公安, 五毛, 自閉仔

引用:
原帖由 kaka860215 於 2013-7-31 11:58 AM 發表

D 偽香港人保持住大陸思維 , 跨區買餸都未見過 ?

自己井底蛙就話人...

護主不力 , 小心扣維穩費呀...低級五毛....
係啦係啦!
你話井底就井底,
你話五我就五毛啦!

不過林癲雞話佢老公同佢一樣咁癲,
當街當巷將佢地床第ge事攞出黎講,
佢真係好勇敢呀!
而且佢係同個社團咁團結,
大家一齊 '玩' ,
邊個夠膽話佢不是,
同佢 '玩' ge人仲唔衝出黎維護佢?
容乜易冇得 '玩' ga?

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2013-7-31 12:28 PM 發表

老老實實邊有咁多五毛係度同你玩吖
總知一講隻林癲雞錯就列入五毛

題外話,
件林癲雞咁多人撐,
唔係係咪大家群 '玩' 關係,
而且佢話佢老公同佢一樣咁癲,
'玩' 起上黎肯定好爽,
而家俾人圍插肯定冇咁落力癲,
所以要支持佢,
等佢可以保持咁癲令大家爽爽?
睇佢心口有少少變型,
應該俾好多人圍玩過...............

引用:
原帖由 Joker517 於 2013-7-31 02:23 PM 發表
老師尋晚主動報警搵公安求助
指行街見到banner叫自己落台 表示好驚
咁搞笑?
發癲就公安,
有事求人就警察,
佢身邊所有人真係要睇清楚呀!
正宗有事鍾無豔, 無事夏迎春ge死賤種!

其實呢單嘢由開始到而家ge發展,
俾人感覺好恐怖,
明明只係指出林癲雞發晒癲咁大罵執勤警察,
但已經俾佢地調理農務系講到五毛追殺令咁!
盲撐佢地ge人仲恐嚇過當年紅衛兵,
唔支持佢地一律數臭!

既然林老師咁愛調理農務系,
咁我唯有支持佢同佢一樣咁癲ge老公加埋支持佢班友,
將佢地ge農務俾大家調理下佢農務個蘭花系!

佢農務真係前世唔收,
生咗件紅衛兵,
一把年紀仲要俾個女推出黎任人調!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]