• 瀏覽: 179,851
  • 回覆: 2,079
  • 追帖: 17
"我是路過想買餸而已"

西洋菜街買
西洋菜做?

引用:
i]睇盤傻瓜 於 2013-7-29 01:17 PM 發表
視個位家長個仔以後自認為阿爸阿媽有錯就屌到佢地反艇。。咁就叫不平則鳴。依家社會已經墜落架啦。。。連講粗口都被正義化合理化。。咩時代?

咩時代?
民主時代,社民x時代,粗口合理化!

引用:
原帖由 太極書生 於 2013-7-29 01:39 PM 發表

我自己覺得什麼青關,愛字頭組織其實係犯民鏡子。客觀睇佢地行為一樣甘討厭。

但係普遍反對呢班犯民嘅市民大多數都係沉默嘅一群,網上勇於表達,但係唔會學佢地甘下下上街抗議佢地騎劫民意。所以 ...
錯啦, 香港市民未到熱血這一步, 到犯民呢班人做到市民忍無可忍時候, 就系招致殺身之禍時晨未到

引用:
原帖由 hkD新牌仔 於 2013-7-29 01:18 PM 發表 實在好恐怖 龍小菌(1988年6月22日-),原名:蔡小茵,正職為中文老師,畢業於教育學院、沙田五育中學,現為補習老師龍小菌 facebook :看了這件事發展了好幾天,還是覺得有口難言,希望Miss  還安好。 ...
警察都係人,都會咸濕,點解警察偷窺別人裙底就罪加一等,點解英英同波波要被叫下台?鬧警察的老師就英雄?申報,本人絕不是梁狗fans 或共狗,只是唔係好明d 人咁雙重標準

引用:
原帖由 男E 於 2013-7-29 01:50 PM 發表
"我是路過想買餸而已"
西洋菜街買西洋菜做餸?2648350
個理由是但!

通緝個八婆啦!但要離境先拉人喎!

[ 本帖最後由 鳳凰山 於 2013-7-29 01:54 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

見青關會班壞人又唔做嘢,班警察咁辦事,唔只老師,身為納稅人我都想鬧佢地。

引用:
原帖由 男E 於 2013-7-29 01:50 PM 發表
"我是路過想買餸而已"

更系啦, 剩系買條菜咋

整樓上圖文一張,要用什麼軟件,時間?

引用:
原帖由 hkD新牌仔 於 29-7-2013 01:18 PM 發表

實在好恐怖 龍小菌(1988年6月22日-),原名:蔡小茵,正職為中文老師,畢業於教育學院、沙田五育中學,現為補習老師

龍小菌 facebook :

看了這件事發展了好幾天,還是覺得有口難言,希望Miss  還安好。 ...
小菌姐姐表露真身,參與示威遊行時,當日成為廢青偶像

可惜抵受不住金錢誘惑,隨即加入XX教育機構,變成反高潮

引用:
"我是路過想買餸而已"

現在好像不是季節賣西洋菜

[quote]原帖由 NO.EYE.SEE 於 2013-7-29 12:32 PM 發表
請問有什麼途徑知道學校/老師的政治取向,以便家長決定如何幫小朋友搵學校 [/quote
學校易察: 天煮教xx中/小學 - 受反共亂港日軍梳擺;
喪C難防: 如無申報機制 或 不實申報,真係叉G佢係咪癲狗系黨派屬員/G遲者??

引用:
原帖由 applecoffee 於 2013-7-29 01:57 PM 發表

整樓上圖文一張,要用什麼軟件,時間?

gif animator 好快做好一張

用小畫家就做唔得靚, 但跟 windows 有的附屬應用程式

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]