• 瀏覽: 2,700
  • 回覆: 21
引用:
原帖由 kock7004 於 2013-1-2 08:36 PM 發表

出晒樣,如果係傳媒屈挺梁人士,一查就查到,有無咁蠢嘅屈人手段呀?
通街通巷DUP印,大街大巷俾錢,仲要俾人O係隔離任影,
挺梁人仕又有冇咁蠢呢

香港左派要3,2萬人出嚟完全唔難。 真難解。

大驚小怪,新界原居民年年春秋二祭,都派錢架啦。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2013-1-2 22:04 發表

通街通巷DUP印,大街大巷俾錢,仲要俾人O係隔離任影,
挺梁人仕又有冇咁蠢呢
元旦老臨逐個捉 猜猜誰是"臥底記者"導演
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.491134107605034.139571.434483659936746&type=1&l=94f0b85714

唔知邊個先係信報、蘋果、熱血時報、主場新聞的臥底記者或者導演呢?

前面見側面個哥仔都唔似MK , 但點解會同班老臨一齊? 唔係記者就應該係導演啦

呢條四仔哥仔都唔似係MK仔喎, 記者或導演之一都唔出奇

綠色衫個哥仔唔似MK仔 , 似記者, 係人言報定生果報呢?

呢個女人大機會係主場新聞的女導演

有無人可以搵到呢個阿朗的料?

咁佢地口中的蘇世賢, 蘇仔又係邊個呢?

引用:
原帖由 VeryHandsome 於 2013-1-2 07:59 PM 發表
挺梁遊行派了多少錢?
呢個仲唔係森美!?

引用:
原帖由 Final-Strike 於 2013-1-2 03:04 PM 發表
親中團體挺梁遊行派錢實錄

http://www.youtube.com/watch?v=SbXgIVsRqH0

主辦單位稱6萬人參與遊行,但有傳媒發現,部分組織聘請「示威者」。《主場新聞》記者早前應徵「遊行臨記」,接頭人阿朗稱,只要行 ...
拍呢段片請臨記梗係要畀錢拉!
收左錢即刻可以收工,幾好搵喎!

引用:
原帖由 克人憎 於 2013-1-3 07:58 AM 發表
拍呢段片請臨記梗係要畀錢拉!
收左錢即刻可以收工,幾好搵喎!
成班收左錢就收工,叫人點信呀!
如果要佢地成班一齊行成日,無兩千一個人,請唔旭!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]