• 瀏覽: 2,426
  • 回覆: 47
親政府派系竟然敢用「香港警方」公佈的數字指責泛民主派,就當香港警方公佈的倒梁只有萬七人,那麼香港警方公佈的撐梁也只有二千六百人。

引用:
原帖由 leworl 於 2013-1-1 08:49 PM 發表
問題係民陣要求人地唔好講大話,自己就講最大的大話,賊喊捉賊.

問題係親政府派系「愛港力」都不信任警方公佈的數字,為什麼泛民主派就要相信警方的數字?

引用:
原帖由 大法官之怒 於 2013-1-1 08:34 PM 發表
親政府派系竟然敢用「香港警方」公佈的數字指責泛民主派,就當香港警方公佈的倒梁只有萬七人,那麼香港警方公佈的撐梁也只有二千六百人。
冇問題.
咁以前所有遊行人數,以至將來既遊行人數.
任何組織,任何黨派,任何人仕,均以警方數字為準囉.

引用:
原帖由 大法官之怒 於 2013-1-1 08:52 PM 發表

問題係親政府派系「愛港力」都不信任警方公佈的數字,為什麼泛民主派就要相信警方的數字?
掉返轉,泛民祗相信自己既數字,
點解又唔可以比人地祗相信自己既數字呢

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2013-1-1 08:52 PM 發表

冇問題.
咁以前所有遊行人數,以至將來既遊行人數.
任何組織,任何黨派,任何人仕,均以警方數字為準囉.
誰說了算?你是誰?我都不認識你既,當然是以愛港力主要成員「潮州辣妹」說了算,但她不以警方數字為準喎。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2013-1-1 08:54 PM 發表

掉返轉,泛民祗相信自己既數字,
點解又唔可以比人地祗相信自己既數字呢
泛民有沒有「又唔可以」?那位泛民的幹部「又唔可以」愛港力講的數字?

引用:
原帖由 大法官之怒 於 2013-1-1 08:54 PM 發表

誰說了算?你是誰?我都不認識你既,當然是以愛港力主要成員「潮州辣妹」說了算,但她不以警方數字為準喎。
泛民人仕嗎一樣係次次都不以警方數字為準.

引用:
原帖由 leworl 於 2013-1-1 09:02 PM 發表

其實無人話要犯民信邊個數字,只係話民陣將1.7萬人變成大話一部分.變成了1.7萬大話精遊行啫.

連愛港力都不相信警方的數字,泛民不相信為何不可?次之就是既然雙方都認為警方公佈的數字不能作準,那麼何來有「大話」?

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2013-1-1 08:57 PM 發表

泛民人仕嗎一樣係次次都不以警方數字為準.
所以雙方都可以認為警方的數字不能作準

引用:
原帖由 大法官之怒 於 2013-1-1 09:04 PM 發表

所以雙方都可以認為警方的數字不能作準
你係咪中國人黎架???大法官之怒,我見你系本版都有一段時間,有少少腦,估唔到你又係咁一般見識

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]