• 瀏覽: 2,996
  • 回覆: 82
引用:
原帖由 thank777 於 2012-12-31 12:11 PM 發表

中華民國是38年未停過

3年困難時期是幾多年前的事? 晨早解決了喇..

提民國4億又是某網友,
提文革後9億又是某網友

倒過來只看文革前3年困難時期?
毒奶粉,孔雀石錄,地溝油又係國民黨佈下嘅地雷?

引用:
原帖由 kock7004 於 2012-12-31 12:20 PM 發表

毒奶粉,孔雀石錄,地溝油又係國民黨佈下嘅地雷?
呢滴個人犯罪行為又入政府數?那香港的殺人強姦也是政府的錯?

你是不是反共反到傻著呢?

引用:
原帖由 yc0688 於 2012-12-31 12:29 PM 發表

呢滴個人犯罪行為又入政府數?那香港的殺人強姦也是政府的錯?

你是不是反共反到傻著呢?
呢d唔係個別人行為,係社會問題,當然入政府數。

如果香港日日有幾單強姦,香港人唔圍政總就奇囉。

印度一單強姦案,就引起反政府示威,點會唔關政府事?

引用:
原帖由 kock7004 於 2012-12-31 12:35 PM 發表

呢d唔係個別人行為,係社會問題,當然入政府數。

如果香港日日有幾單強姦,香港人唔圍政總就奇囉。

印度一單強姦案,就引起反政府示威,點會唔關政府事?
人地日日有幾單毒奶粉咩,而且落三聚氰胺是向美國人學返來的。

引用:
原帖由 CF.Gauss 於 2012-12-31 11:12 AM 發表

哥仔
毛賊咁識諗
就應該一早聽馬寅初講去控制人口
民國時代估算中國人口4億
文革後已經8億
遲做好過唔做

減少人口絕對是必要的

當然是要以自然人道的方法

而非殺害絕育等不人道方法

引用:
原帖由 kock7004 於 2012-12-31 11:43 AM 發表

你可能已經忘記咗帖題,共產黨對世界貢獻係養活13億中國人民,
可惜......將唔再係喇,而且,邊個國家夠膽話可以養起十幾億人口呢?
所以更需要實行一孩政策呀

引用:
原帖由 captkkk 於 2012-12-31 01:10 PM 發表
又一白痴反智盲目支持赤化論
請議事論事, 以論戰擊倒對手

勿作毫無意義的人身攻擊

引用:
原帖由 TylerC 於 2012-12-31 10:31 AM 發表
將貧困留番畀自已人,
真係對世界有好大貢獻
點止? 仲用自己人試化學加工食品, 測試對人體危害

讓各國引以為戒, 這種犧牲精神也是他國沒有的

引用:
原帖由 kock7004 於 2012-12-31 09:44 AM 發表

我竟然無留意你個名添。
我過來看看就走, 不會留多久, 有緣再見

有好有唔好,好就要讚,衰就要彈,共產黨係有好多野值得讚,讚大家開心啦,但唔好既野就唔可以彈,咩道理黎架,有d人話孔雀石綠毒奶粉唔關政府事,係個別人既事情,,咁個政府做緊咩呀,由得d民衆生產有毒既野比人民食??呢d人個腦真係唔知生係邊

引用:
原帖由 大小二便 於 2012-12-31 01:26 PM 發表
有好有唔好,好就要讚,衰就要彈,共產黨係有好多野值得讚,讚大家開心啦,但唔好既野就唔可以彈,咩道理黎架,有d人話孔雀石綠毒奶粉唔關政府事,係個別人既事情,,咁個政府做緊咩呀,由得d民衆生產有毒既野 ...
政府發現拉人封廠,將人收監啦,

香港人真是很白癡!

香港人只不過是馬後炮,為反而反!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]