• 瀏覽: 1,900
  • 回覆: 33
樓主可能新嚟香港。 淨係胡主席都係香港檢閱解放軍2次啦。 唔記得老江幾多次啦。

引用:
原帖由 paploo 於 2012-12-30 12:43 PM 發表
樓主可能新嚟香港。 淨係胡主席都係香港檢閱解放軍2次啦。 唔記得老江幾多次啦。
唔知佢嚟香港做乜呢下?
解放香港,定買LV?

流主同日本右翼份子大叫中國從地圖上消失無分別,流主,咪on9啦

引用:
原帖由 神經箭 於 2012-12-30 12:46 AM 發表

中央並無消滅反中亂港那班人的必要。事實上在大陸反中央政府的人也不少。

時代不同了,中國再不可能搞內鬥。異見人士只要不犯法,他們絕對獲得尊重。

一國兩制有一種價值;當年解放後中國受到制裁,香港 ...
陳雲獨立論支持者就咪扮野
香港的一切決策權在中國
不屬於你班港燦
想奪權幼稚啲啦

你時時係討論區分化香港同大陸,你咪仲幼稚,你條友反中亂港,不知所謂

堅決擁護軍花來港接受我地閱兵。

引用:
原帖由 牧羊明 於 2012-12-30 07:10 PM 發表

陳雲獨立論支持者就咪扮野
香港的一切決策權在中國
不屬於你班港燦
想奪權幼稚啲啦

神經箭咁馴服於共黨,都有盲巫吠佢咬佢,可想而知為甚麼港人會恐共.這隻盲巫,實在是倒中共的米.
本人雖和神經箭的政見會有不同之處,但本於人道立場,實在不齒這盲巫的瘋狂言行.

引用:
原帖由 大小二便 於 2012-12-30 07:44 PM 發表
你時時係討論區分化香港同大陸,你咪仲幼稚,你條友反中亂港,不知所謂

香港人是甚麼  全國人心裡有數
呢家扮愛國轉頭崇洋賣國的人有咩資格講條件

引用:
原帖由 mccmk 於 2012-12-30 08:52 PM 發表

神經箭咁馴服於共黨,都有盲巫吠佢咬佢,可想而知為甚麼港人會恐共.這隻盲巫,實在是倒中共的米.
本人雖和神經箭的政見會有不同之處,但本於人道立場,實在不齒這盲巫的瘋狂言行.
為外國勢力說話係咩馴服
你地一心想將香港獨立出去找籍口姐
咩價值
香港只係中國一個城市
有咩資格想點就點
城可以大得過國咩

世動解放軍六四部隊,用坦克車在維園部署.

引用:
原帖由 牧羊明 於 2012-12-30 10:06 PM 發表

為外國勢力說話係咩馴服
你地一心想將香港獨立出去找籍口姐
咩價值
香港只係中國一個城市
有咩資格想點就點
城可以大得過國咩

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphone ...
神經箭幾時有為外國勢力說話?

引用:
原帖由 mccmk 於 2012-12-30 08:52 PM 發表
如果,假設,樓主是真心愛國
我倒欣賞他
起碼他夠膽說:不要司法獨立
明正言順要法院"為人民服務"
叫法院依"社會利益"而不依法埋判案
而不是"打著紅旗反紅旗"
一方面說專重司法獨立
另一方面卻要法院不按法律專業判案

引用:
原帖由 MING011 於 2012-12-30 11:20 PM 發表

如果,假設,樓主是真心愛國
我倒欣賞他
起碼他夠膽說:不要司法獨立
明正言順要法院"為人民服務"
叫法院依"社會利益"而不依法埋判案
而不是"打著紅旗反紅旗"
一方面說專重司法獨立
另一方面卻要法院不按 ...
通常住在青山某院的人都會咁講.

你呢條賤狗, 日日攪分化還說別人不愛國,你呢d非中國的賤種,全心分化中港關係,你日日係度反中亂港,你日日鬧香港人是港狗賤種,我覺得你呢條愛茲狗真可悲,你拿了外國錢來這反中亂港,全無人格,見你一次就小你一次,你老母生著你呢條羊真可憐

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]