• 瀏覽: 11,068
  • 回覆: 114

。。。。atv 食藥未?。。。。。。

引用:
原帖由 神經箭 於 2012-9-4 09:31 發表

其實應該多謝佢地,為當年六四來個示範,讓香港市民近距離了解政治鬥爭的醜惡。
同意,政治就係咁。
正如E+ 犯民喺度歌頌趙紫陽,但是佢地一D都唔提當年其中一個最大的"官倒" 就係趙紫陽的兩個仔。
"六四" 就係起源於反官倒

支持atv捍衛言論自由

引用:
原帖由 高貝利x2 於 2012-9-4 23:21 發表

9吾搭8
江澤民個次係收錯風
今次係表達亞記個人/本台意見
亞記有冇權表達意見先?
作為一個公眾電視台,當然不可以播有違立法會選舉條例的節目!
就等於亞視不可以說亞視支持民建聯一樣!

引用:
原帖由 ofter 於 2012-9-5 00:17 發表

其實班政客根本就唔在乎國民教育,佢在乎的只是一個可以叫CY下台,保皇黨可恥的EXCUSE

所有甚麽洗腦,學民思潮,絕食等等此期出現的活動,只係為了幾日後的立法會選舉

你不見蘋果日日放風話要跟國民教育立 ...
泛民支持嘜,嘜就係錯,也是被泛民帶著走的一種。

引用:
原帖由 孺子牛 於 2012-9-5 09:23 發表
反來反去,都係得嗰班友仔。

就好似香討呢度,反來反去,都係得你地幾個啫。
有幾多個唔係你同我話事,留翻政府數。
我都唔信亞視有咁多人睇!

引用:
原帖由 alan280204 於 2012-9-5 09:51 發表
9/9之後政棍鳥獸散, 班傻仔仲蒙在鼓裡
我一向玩勢力平行,如果我投泛民都只是互相利用。
所有政黨都只是人民的工具。

引用:
原帖由 tinghimw 於 2012-9-5 10:43 發表
班小朋友已走入不歸路,
佢地呢世都要支持班政棍,
否則社會上無處容身。
你睇下而家有幾多間學校今年會行國民教育?邊個無處容身?

RE #98
其實人民才是政黨的工具 , 爭取什麼時說為民請命, 實際人民有什麼得益

引用:
原帖由 袋鼠爸爸 於 2012-9-5 14:12 發表
?w=640

。。。。atv 食藥未?。。。。。。
其實江澤民想學毛澤東…條屍!想比人景仰下…

引用:
原帖由 mrball 於 2012-9-5 16:52 發表
支持atv捍衛言論自由
無所謂,任佢講,都無人睇。

引用:
原帖由 amuro 於 2012-9-5 10:20 PM 發表

我一向玩勢力平行,如果我投泛民都只是互相利用。
所有政黨都只是人民的工具。
呢15年算唔算平行呢.
平行既結果嗎就係爭坳不斷囉.

引用:
原帖由 ofter 於 2012-9-4 02:14 發表
http://www.youtube.com/watch?v=Tzz30-hXYIc&feature=share

我係本港大學生

在面書上和COMMENT上見到好多人話亞視歪曲事實,但難道說學民係政治工具一點事實根據都無?
黃之鋒的父母係公民黨人,而 ...
話時話,這次可能是亞視的宣傳技倆:我還有幾萬觀眾㗎!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2012-9-5 22:26 發表

呢15年算唔算平行呢.
平行既結果嗎就係爭坳不斷囉.
當然唔算,政府一邊還是有較大勢力。
唔係爭坳不斷的話,而家好可能更大鑊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]