• 瀏覽: 79,371
  • 回覆: 2,993
  • 追帖: 9
我明明睇住由9 轉10, 而家都重係10, 唔通逢2進1.

為何part 6 會被失蹤了?

版主是否受壓?

抗議版主無理刪帖

引用:
原帖由 本身不差錢 於 2012-9-3 07:58 PM 發表

可能係三進一
五進一
或十進一

咁我地可以話而家應該有 130個推薦

尼遲咗都要推薦先

支持

76人退選

已推薦

多咗上面幾位
仍然係 13個推薦不變

已按推薦...支持PART 6 無限復活
民主黨主席何俊仁先生...
閣下由7月13日第一單第一漏報利益開始...發展至今已經有多單漏報利益、黨產私有化、大渾賬、特首選舉捐款過戶到民主黨....等等
無數疑團...正在等何望席交代清楚...

引用:
原帖由 cccseee 於 2012-9-3 08:17 PM 發表
已按推薦...支持PART 6 無限復活
民主黨主席何俊仁先生...
閣下由7月13日第一單第一漏報利益開始...發展至今已經有多單漏報利益、黨產私有化、大渾賬、特首選舉捐款過戶到民主黨....等等
無 ...
76是HK之恥
對犯民已 沮喪絕望

引用:
原帖由 AUYEUNGFUNG 於 2012-9-3 07:18 PM 發表
由我的觀察看來,國民教育這場風波根本就是為何76、泛民在立法會選舉增添火力︰

1) 729反國民教育遊行,原訂是家長推嬰兒車遊行起步,但後來改了由各大泛民政黨高舉自己的黨旗起步。當時我已感到勢色不對,一場遊 ...
希望唔好比我估中
國民教育最終又比班劣屍玩司法覆核

02:38 PM我係第2個按推薦的
當時已有幾位ching係上面
奇怪點解見推薦只得1個

白鴿黨其實係烏鴉黨!一班油白自己的烏鴉,假扮白鴿,假裝民主欺騙香港人!9月9,掃把佢地走

引用:
原帖由 本身不差錢 於 2012-9-3 07:58 PM 發表
咁就奇怪

我7點15分以經由9轉10

睇黎個推薦位不大正常

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]