• 瀏覽: 79,331
  • 回覆: 2,993
  • 追帖: 9
電話點按

已推薦

引用:
原帖由 大暉 於 2012-9-3 07:08 PM 發表
電話點按

這裡有講
引用:
原帖由 tkkay623 於 2012-9-3 04:23 PM 發表
各位師兄,若是用手機上來,請你按功能鍵,就會出現一列選項,按討論功能,就會再出現一列選項,推薦鍵就在這裏了!大家一齊支持一下啦!

引用:
原帖由 AUYEUNGFUNG 於 2012-9-3 06:33 PM 發表

剛才我看新聞報告,政府總部外人頭湧湧,泛民主派「國民教育」這台戲似乎很受歡迎。泛民會否就此「翻身」?梁先生會不就此「跪低」?
唉! 點解香港咁多愚民 希望政府無論如何都要企硬! 我對班攻民狗真係恨之入骨 咁卑鄙無恥的事都可以做出黎

昨日我們的教堂在問口擺檔, 叫我們簽名支持撒回國教, 而教友們亦都好聽話....

引用:
原帖由 AUYEUNGFUNG 於 2012-9-3 07:18 PM 發表
由我的觀察看來,國民教育這場風波根本就是為何76、泛民在立法會選舉增添火力︰

1) 729反國民教育遊行,原訂是家長推嬰兒車遊行起步,但後來改了由各大泛民政黨高舉自己的黨旗起步。當時我已感到勢色不對,一場遊 ...
support X2
打倒禍港政棍

引用:
原帖由 偉不文 於 2012-9-3 07:15 PM 發表
已推薦
點解個 counter仲係 9個??

引用:
原帖由 AUYEUNGFUNG 於 2012-9-3 07:18 PM 發表
由我的觀察看來,國民教育這場風波根本就是為何76、泛民在立法會選舉增添火力︰

1) 729反國民教育遊行,原訂是家長推嬰兒車遊行起步,但後來改了由各大泛民政黨高舉自己的黨旗起步。當時我已感到勢色不對,一場遊 ...
佢地撈選票的目的已很明顯 可恨的是, 有班傻仔令佢地奸計得逞

我喜歡香討也尊重香討的規矩,就算因我不清楚版規給扣分我也從無怨言!我期望這裏是一個公平公正平台可以比人在這暢所欲言!也希望這裏的規則也公平公正!請不要讓我們這些香討粉絲失望!
何壞仁!快快交代清楚!

引用:
原帖由 wongfl1934 於 2012-9-3 07:21 PM 發表

點解個 counter仲係 9個??
我睇到10個

引用:
原帖由 bfai 於 2012-9-3 07:31 PM 發表

我睇到10個
因為你地有得按推薦
我係樓主無得按
所以會少你地按咗既人一個

已按, 第10個 !

先回帖
已推薦

76人冇誠信,對泛民 沮喪絕望!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]