• 瀏覽: 79,325
  • 回覆: 2,993
  • 追帖: 9
引用:
原帖由 AUYEUNGFUNG 於 2012-9-3 06:14 PM 發表 現在國民教育話題被炒得火熱,何76會否因此而「絕地翻身」?
毒果和76人都想借此翻身!所以搞到有咁大得咁大,有咁盡去咁盡!但我感到市民開始對他們這台戲不耐煩!有很多人反而清醒了不信他這套!我看這事越煲得久就越有反效果!

天地有正氣!!! 為香港的未來, 一定唔可以俾壞仁奸計得逞, 請大家繼續努力打、打、打

好有恆心,還要堅持多六日,向樓主致敬

引用:
原帖由 wongfl1934 於 2012-9-3 03:06 PM 發表

值得推薦
http://youtu.be/2FZ9r9L3WNI
講得好詳細, 好清楚

引用:
原帖由 cwbguy 於 2012-9-3 06:49 PM 發表
好有恆心,還要堅持多六日,向樓主致敬   
唔係到 9月9, 係可以堅持幾耐就幾耐
已經預咗佢入到垃圾會
入咗繼續打, 打到佢清楚交代為止

引用:
原帖由 wongfl1934 於 2012-9-3 03:17 PM 發表
陳莊勤的好文(跟狄志遠一樣,是有良心的白鴿) : 

究竟是誰在洗誰的腦了?
http://hk.news.yahoo.com/%E9%99%B3%E8%8E%8A%E5%8B%A4-%E7%A9%B6%E7%AB%9F%E6%98%AF%E8%AA%B0%E5%9C%A8%E6%B4%97%E8%AA%B0%E7%9A ...
今朝我都見到呢篇好文, 都諗住返黎再同大家分享, 依家比你快一步

引用:
原帖由 oldpopo 於 2012-9-3 06:56 PM 發表

講得好詳細, 好清楚
請問你有無按推薦?
我去總版投訴個推薦  counter唔郁, 之後佢由2 變咗 9
跟住就一路又無郁過

引用:
原帖由 wongfl1934 於 2012-9-3 06:56 PM 發表

唔係到 9月9, 係可以堅持幾耐就幾耐
已經預咗佢入到垃圾會
入咗繼續打, 打到佢清楚交代為止
我都係

引用:
原帖由 wongfl1934 於 2012-9-3 06:59 PM 發表

請問你有無按推薦?
我去總版投訴個推薦  counter唔郁, 之後佢由2 變咗 9
跟住就一路又無郁過
有! 我一入黎第一件事就按! 果日開part 6時, 我都覺得個counter有問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]