• 瀏覽: 79,416
  • 回覆: 2,993
  • 追帖: 9
又要推過...啲星呢??

76人退選!!!!

呢個post真係好悶
何先由頭到腳無忽係好肉
投票畀佢果D人真係與民為敵
呢次真係可以用全民怒哮76人

推薦左~
繼續打壞仁~~

請大家幫手打壞仁, 同時記得按"推薦"

現在那些無恥政客正利用用一些無知學生去達到他們政治目的!這情憬和當年六四何其相似?大家還記得嘛!六四效應開始消失,現在老美和政棍正一次又一次想利用學生去造多一次六四事件!一旦成功,死只會是我們一般市民!那班政棍會第一時間走去美國領功!當然,香港和當年北京不同,我相信最終也會沒事!但一日比這些人操控傳媒生事!一日有這些賣港禍港的政棍在搞事!難保不會真的有一天把香港至身於地獄一般險境中!大家要醒覺!

小佢76政棍老母.嚴人寛巳.

我個推薦下面仲係無數字架!!

其實呢個post我由part 1 一路追到依家!我見到內容豐富!!

而所有回覆都係客觀理性、言之有物,

我相信好小討論區會有如此高質素既post,

但估唔到會發展至咁.......

係atv播唔夠的,都無人睇
引用:
原帖由 cccseee 於 2012-9-3 10:02 PM 發表

我都有睇AtV 今日焦點...需然知道 ...講出重點...
但我驚會有人去投訴...因為影射到某黨派...

http://www.hkatv.com/v5/11/atv_focus/

09 月 03 日 Mon 有建設有破壞 分清正邪免被利用 香港新一屆立法會 ...

引用:
原帖由 EggEggWhite 於 2012-9-4 12:57 AM 發表
係atv播唔夠的,都無人睇
飯民姐係狂派,有破壞冇建設

76 一定要打

引用:
原帖由 tkkay623 於 2012-9-3 11:43 PM 發表
現在那些無恥政客正利用用一些無知學生去達到他們政治目的!這情憬和當年六四何其相似?大家還記得嘛!六四效應開始消失,現在老美和政棍正一次又一次想利用學生去造多一次六四事件!一旦成功,死只會是我們一般市民 ...
一個撤退左lu~

黃瑞紅血糖低停止絕食
http://hk.news.yahoo.com/黃瑞紅血糖低停止絕食-155400383.html

附件

G15_02.jpg(100.9 KB)

分析得相當貼切,認同
引用:
原帖由 tkkay623 於 2012-9-3 11:43 PM 發表
現在那些無恥政客正利用用一些無知學生去達到他們政治目的!這情憬和當年六四何其相似?大家還記得嘛!六四效應開始消失,現在老美和政棍正一次又一次想利用學生去造多一次六四事件!一旦成功,死只會是我們一般市民 ...

76仁快快交待
香港唔可以再被政棍破壞

政棍禍港
必須更改

何俊仁漏報死撐「太忙」
http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20120904/00176_021.html

東方報業集團前日獨家揭發民主黨主席何俊仁,一直向立法會漏報持有九龍城太子道東方花園豪宅單位連車位。之前聲稱已在物業除名的何俊仁,昨日又改口承認自己「唔能夠話完全冇權益」、「嚴格來講我係漏報」,但他未有就一再漏報利益、隱瞞公眾公開道歉認錯,反而推說:「我代管嘅嘢太多啦,我周身唔得閒都唔記得。」學者指何俊仁身兼黨主席、立法會議員及律師,又有多次被揭漏報利益前科,不能簡單一句太忙、太多雜務就可卸責,質疑是否有其他未為人知的利益未報。

何俊仁昨日出席民主黨記者會後回應本報報道,指東方花園單位由他父親早年購入,他與兄弟姐妹自小一直居於該處,長大後才各自搬出,其妹何麗華則一直與父母同住;父親九七年離世後,單位由母親承繼,後來母親身體欠佳,才轉由他與胞弟何俊麒及何麗華持有,「母親吩咐一定要畀妹妹住,到妹妹唔住,先可以六兄弟姐妹(處理),有家庭協議書」。

「周身唔得閒唔記得」

對於他日前回答本報記者查詢時,聲稱自己已在物業除名及轉給弟妹持有,何俊仁昨日改稱「(物業)九九年轉名係代何家管祖屋,唔能夠話完全冇權益」、「嚴格來講我係漏報」。他又指單位沒有收租,水電費亦由妹妹繳交,因此無記清楚自己是否還有名:「我代管嘅嘢太多啦,我周身唔得閒都唔記得。」

對於本報亦揭發與何俊仁關係密切的中國維權律師關注組,曾於○七至一○年先後租用何俊仁的律師樓辦公室及太太物業作為辦事處。何俊仁稱關注組租用律師樓物業只屬很短時間,記憶中並沒收租,「我一年都捐唔少錢畀佢哋啦!」至於關注組租用其妻名下物業,他聲稱租金是低於市價,不覺得有甚麼問題。
拖延交文件 毫無悔意

至於曾有委託何俊仁打官司的市民,投訴向律師樓索取案件資料時,拖足兩年仍未能提供,律師會更因而發信「遺憾」何俊仁。何俊仁昨表現得毫無悔意,反指投訴人曾多次向律師樓索取文件,「佢攞咗幾次,有時唔係攞晒,又要搵人陪佢睇。」加上部分文件已存倉,所以「搞耐咗」。

城大專業進修學院學術統籌宋立功表示,何俊仁身為立會議員及民主黨主席,理應對名下資產及立會申報要求有充分理解,沒理由接連漏報,揭之不盡。

嚴人寬己
轉移視線
顛倒是非
厚顏無恥
泛民是也

請大家繼續按 ”推薦” 按鈕,令呢個帖快速取得三星!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]