• 瀏覽: 40,356
  • 回覆: 905
  • 追帖: 2
唔明白呢個乜乜組家長咁多年唔去家教會做主席,而突然變身成為全港家長代表!真係多得個背境傳媒吹吹!

passport快証都冇出得咁快,原來做個商業登記就自稱主席!早知俾多十八個商業登記,造哂十八區主席啦!

引用:
原帖由 我愛大舊衰 於 2012-8-2 02:01 PM 發表
近期真多吾同種類既家長。。有犯民A貨家長。。怪獸家長。。家下仲有忽然家長。。

今日香討多左好多西毛...嘩, 八月喇wo...得番一個月jar, 要加把勁拉cy落馬, 如果唔係九月好大獲!!!  

引用:
原帖由 sapig@vivian 於 2012-8-2 02:25 PM 發表

你露哂底喇, 重問....!!!!     笑死人咩!   
警訊成日講,很多罪犯化身成不同身份在網上活動,平時上網要小心分辨,唔好人講你就信!

引用:
原帖由 Silvermind 於 2012-8-2 02:26 PM 發表

最近真好多5毛, 不過係收美金
簡稱 : 西毛

引用:
原帖由 sampeter 於 2012-8-2 02:33 PM 發表

警訊成日講,很多罪犯化身成不同身份在網上活動,平時上網要小心分辨,唔好人講你就信!   
但係可惜佢地講d野, 連自爆左自己嘅身份都唔知... 香討人咁清醒, 點會上當...

引用:
原帖由 sapig@vivian 於 2012-8-2 02:33 PM 發表

點計?? 計美仙??
咁D西毛咪會好CHEAP ??

引用:
原帖由 sapig@vivian 於 2012-8-2 02:39 PM 發表

但係可惜佢地講d野, 連自爆左自己嘅身份都唔知... 香討人咁清醒, 點會上當...
我有簽子女手冊架,做個真正關心子女的家長,唔得閑就老婆頂上!希望唔會俾人屈誇牆啦!

網上真係好多壞人,乜都講大話,屈得就屈,唔夠講又屈,講Y理!

引用:
原帖由 sapig@vivian 於 2012-8-2 02:33 PM 發表

西毛

2 quarters X 7.8 = HKD 3.4

引用:
原帖由 sampeter 於 2012-8-2 02:50 PM 發表

我有簽子女手冊架,做個真正關心子女的家長,唔得閑就老婆頂上!希望唔會俾人屈誇牆啦!

網上真係好多壞人,乜都講大話,屈得就屈,唔夠講又屈,講Y理!
屈得就屈就係泛民宗旨ma.... 佢d信徒....?  差唔多係咁上下啦!!!  

以前我好少發言, 只係cd rom, 但睇見d西毛, 愈講愈過分!!!  股市趺又屈落cy到...佢地d屈工同佢老美一樣咁無賴!!!  

引用:
原帖由 Silvermind 於 2012-8-2 02:42 PM 發表

點計?? 計美仙??
咁D西毛咪會好CHEAP ??
西毛冇價值的, 只是一條毛

引用:
原帖由 sapig@vivian 於 2012-8-2 02:58 PM 發表

屈得就屈就係泛民宗旨ma.... 佢d信徒....?  差唔多係咁上下啦!!!  

以前我好少發言, 只係cd rom, 但睇見d西毛, 愈講愈過分!!!  股市趺又屈落cy到...佢地d屈工同佢老美一樣咁無賴 ...
我都係, 仲有菲傭居港權依單野

呢班仆街唔可以放生佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]