• 瀏覽: 136,325
  • 回覆: 2,860
  • 追帖: 7
鄭X富話嚴人寬己係唔係講咁自己

呢次點都要入來支持下

76人好似瞓著了!

76人有無發言?

引用:
原帖由 edbe 於 2012-7-16 03:31 PM 發表
76人有無發言?
暫時76人都冇發言, 淨係用電腦?

引用:
原帖由 waikit2006 於 2012-7-16 03:33 PM 發表

暫時76人都冇發言, 淨係用電腦?
佢上緊香討

引用:
原帖由 wongfl1934 於 2012-7-16 02:40 PM 發表

thank you,我將呢個 group 貼去一樓
Support your effort to disclose the hypocrisy of our "Chief democrats". Dig more and more please.

何生,有冇回應呀?冇的話,我地繼續推,遲下去埋你屋企樓下抗議,要你交代!

引用:
原帖由 大暉 於 2012-7-16 03:28 PM 發表
偽民主狗無恥

引用:
原帖由 edbe 於 2012-7-16 03:35 PM 發表

佢上緊香討
唔出奇,有師兄已經去信民主黨及立法會秘書處,所以76仁
辦事處肯定知道香討民情洶湧這件事,況且昨天已經有泛民人
士來打探動向,顯然76仁十分留意事態發展,一邊開會一邊
看香討的帖十分有可能。而且有些議員提問說到好笑的時候,
其他議員會笑或作出反應,76仁卻仍神情凝重,似乎與現場
氣氛貌合神離,所以他隨時留意關係到自己生死存亡的民情是
很自然的做法,也表示師兄們的努力已初見成效。

引用:
原帖由 wongfl1934 於 2012-7-16 02:15 PM 發表

我已採取或即將採取的行動如下:

1)已向立法會議員個人利益監察委員會及秘書處提出投訴,而秘書處亦已回覆電話,表示會跟進。不過,立法會會期本星期會結束,相信議員會側側膊,不處理 ...
Good Job 樓主....正義將因你而章顯....

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2012-7-16 03:49 PM 發表

唔出奇,有師兄已經去信民主黨及立法會秘書處,所以76仁
辦事處肯定知道香討民情洶湧這件事,況且昨天已經有泛民人
士來打探動向,顯然76仁十分留意事態發展,一邊開會一邊
看香討的帖十分有可能。而且有 ...
76仁
香討CHING 與你同存亡

引用:
原帖由 大暉 於 2012-7-16 03:28 PM 發表

最好笑鄭家富話CY「僣建花槽」,
老天,他以為CY住伊利莎伯大廈?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]